Όταν Μπήκε στο Σπίτι, είδε ΑΥΤΟ το Κτήνος να Κακοποιεί το Παιδί του. Δείτε ΠΩΣ τον Έκανε... - Fanpage

Όταν Μπήκε στο Σπίτι, είδε ΑΥΤΟ το Κτήνος να Κακοποιεί το Παιδί του. Δείτε ΠΩΣ τον Έκανε…

Το φαινόμενο της παιδικής κακοποίησης παρουσιάζεται από την αρχαιότητα έως και σήμερα στις κατά τα άλλα σύγχρονες και ευνομούμενες κοινωνίες. Αν ένας γονιός αντιλαμβανόταν ότι το παιδί του υπόκειται σε κακοποίηση από κάποιον τρίτο ενήλικο, αναμφίβολα θα έπαιρνε τη δικαιοσύνη στα χέρια του, αλλά πόση δικαιοσύνη είναι αρκετή; 

Ο Manual Vega, πατέρας ενός τρίχρονου αγοριού, βρήκε μαζί με τον φίλο του 43χρονο Krish Carter, τον 38χρονο Luke Petruschke να κακοποιεί το μικρό γιο του

Όταν ο πατέρας και ένας φίλος του είδαν τι συνέβαινε, έτρεξαν προς το μέρος τους και ξυλοκόπησαν τον Petruschke, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα τον Οκτώβριο του 2009.

Ο Petruschke έπεσε σε κώμα, όταν ξυλοκοπήθηκε με τούβλα και πέτρες. Στις 18 Μαΐου του 2016 έγινε το τρίτο δικαστήριο του.

Ενώ παρόμοιες κατηγορίες είχαν ως αποτέλεσμα καταδίκες εφ’ όρου ζωής, ο Petruschke εξαιτίας των τραυματισμών του δε μπορούσε να μιλήσει και έχει μια νέα ευκαιρία.

Ο πατέρας και ο φίλος του φυλακίστηκαν για απόπειρα δολοφονίας, αν και παραδέχτηκαν την ενοχή τους και προφυλακίστηκαν.

Ο αστυνόμος Greg Gasse εξήγησε ότι ο πατέρας και ο φίλος δεν είχαν δικαίωμα να τιμωρήσουν από μόνοι τους τον Petruschke, καθώς κάτι τέτοιο είναι παράνομο και υπάρχει το σύστημα της δικαιοσύνης του κράτους, και έπρεπε να τιμωρηθούν και οι ίδιοι.

Τι πιστεύετε για αυτό το περιστατικό; Ο πατέρας και ο φίλος του έπρεπε να κατηγορηθούν; Αφήστε μας τα σχόλια σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας.  

Credit: awm.com

Αφήστε το σχόλιο σας: