Περπατούσαν στο δάσος, όταν είδαν μια μικροσκοπική πόρτα στον κορμό ενός δέντρου. Μόλις την άνοιξαν; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..! - Fanpage

Περπατούσαν στο δάσος, όταν είδαν μια μικροσκοπική πόρτα στον κορμό ενός δέντρου. Μόλις την άνοιξαν; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..!

Το 2013 στο πάρκο Overland στο Kansas χτίστηκαν μυστηριώδη σπίτια νάνων και νεραϊδών, τα οποία ονομάστηκαν “Firefly Forest”. Η προέλευση τους αποτελεί μυστήριο, αλλά η ιδέα ότι τα δέντρα κατοικούνται από νάνους και νεράιδες κέντρισε την φαντασία όλων όσων τα είδαν.

3

Το “Gnomist” είναι ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για το Firefly Forest και την επίδραση του σε μα μητέρα, την Kelly.

4

H Kelly και η οικογένεια της δυσκολεύονταν να ξεπεράσουν τον θάνατο της κόρης τους, Allie. Την φώναζαν χαϊδευτικά μικρή κουκουβάγια. Η Allie πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο σε ηλικία 3 ετών.

5

Ενώ έκαναν βόλτα στο δάσος για να ξεχαστούν, βρήκαν ένα δέντρο όπου ο κόσμος άφηνε σημειώματα για τις νεράιδες. Η Kelly αποφάσισε να αφήσει ένα σημείωμα για την Allie. «Ήταν σαν μήνυμα σε μπουκάλι», είπε.

6

Σε έναν άλλο περίπατο, ανακάλυψαν μια πόρτα σε ένα από τα δέντρα. Πήγαν να την δουν καλύτερα από κοντά. Ήταν μια πόρτα με μια κουκουβάγια και τις λέξεις «μικρή κουκουβάγια» γραμμένες πάνω της. Η πόρτα αυτή ήταν φτιαγμένη για την Allie.

7

Η Kelly έπαθε πλάκα. «Είναι μια όμορφη, συμπονετική πράξη, κάποιος ξένος κατάλαβε τον πόνο και σκέφτηκε να κάνει κάτι για να τιμήσει την σύντομη ζωή της.»

8

Ωστόσο, το μυστήριο πίσω από αυτά τα σπιτάκια παρέμενε. Ποιος ήταν υπεύθυνος γι’αυτή την ευφάνταστη ιδέα;

9

Τελικά το Firefly Forest ήταν το έργο της Robyn Frampton και των δυο γιων της. Είχαν μόλις μετακομίσει στην περιοχή μετά το διαζύγιο της Robyn. «Μόλις είδαμε πόση χαρά έφερε στον κόσμο, κολλήσαμε. Είναι απίθανο να βλέπεις τον κόσμο να χαμογελά», είπε η Robyn.

10

Η Robyn είπε ότι όταν είδε πρώτη φορά το σημείωμα της Kelly για την Allie, πάγωσε. «Η πρώτη μου σκέψη ήταν, φυσικά, να κάνω μια δωρεά για εκείνη.»

11

Δυστυχώς, λόγω των κανονισμών της πόλης, έπρεπε να απομακρυνθούν όλες οι πόρτες και τα εκθέματα. Η Robyn και οι γιοι της πήγαν στο δάσος στη μέση της νύχτας και τα πήραν όλα.

12

Ωστόσο, άφησαν μια πόρτα και είναι ακόμα εκεί. Η Kelly είπε: «Είναι φθαρμένη. Είναι όμορφη. Είναι ακόμη πιο όμορφη, γιατί άντεξε στον χρόνο τόσο καλά.»

13

Credit: guff.com

Αφήστε το σχόλιο σας: