Ποδηλάτης σώθηκε από Θαύμα όταν εξερράγη το iPhone που είχε στην Τσέπη του. Δείτε ΤΙ έπαθε και θα Τρομάξετε! - Fanpage

Ποδηλάτης σώθηκε από Θαύμα όταν εξερράγη το iPhone που είχε στην Τσέπη του. Δείτε ΤΙ έπαθε και θα Τρομάξετε!

Ένας άντρας από το Σίδνεϊ έπαθε εγκαύματα τρίτου βαθμού αφού προσγειώθηκε πάνω στο iPhone του πέφτοντας. Ο Gareth Clear, 36, ήταν πάνω στο ποδήλατό του την Κυριακή το απόγευμα με το κινητό του στην τσέπη, όταν γλίστρησε το πόδι του από το πεντάλ και έπεσε.

Η πτώση ήταν μικρή και έπαθε μόνο λίγες γρατσουνιές. Λίγο αργότερα όμως, όταν σηκώθηκε, παρατήρησε καπνούς να βγαίνουν από την τσέπη του και άρχισε να νιώθει έντονο πόνο στην δεξιά πλευρά του.

3

Το κινητό του είχε κολλήσει στο πόδι του αφού έλιωσε και το παντελόνι και το δέρμα του. Καθώς προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγάλει το παντελόνι του, έκαψε τα δάχτυλά του και τελικά χρησιμοποίησε τις γροθιές του για να το απομακρύνει από πάνω του.

4

Ακούστε ένα πολύ δυνατός κρότος λίγο πριν πέσει το κινητό στο πάτωμα και καπνός συνέχιζε να βγαίνει. Ο Mr Clear ήταν μόνος εκείνη τη στιγμή με κανέναν γύρω του να τον βοηθήσει.

Ωστόσο, ξέροντας πως εξερράγη, ήξερε πως το τηλέφωνό του δεν μπορούσε να του κάνει περισσότερη ζημιά. Έτσι, περίμενε να κρυώσει και το πήρε μαζί του.

5

Μετά από περίπου 1 ώρα είχε κρυώσει εντελώς. Τα εγκαύματα του είναι τόσο έντονα που θα παραμείνει έξι μέρες στο νοσοκομείο κολλημένος σε ένα μηχάνημα που θα τραβάει τα νεκρά κύτταρα και θα βοηθάει τα νέα κύτταρα να μεγαλώσουν στη θέση τους.

6

Είπε πως αρχικά φοβόταν πως το λίθιο που υπήρχε στην μπαταρία είχε μολύνει το αίμα του, αλλά ευτυχώς δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο. Το ατύχημα αυτό δεν θα τον σταματήσει να κάνει ποδήλατο, αλλά λέει πως δεν θα κουβαλήσει ποτέ ξανά iPhone μαζί του.

7

‘Όλα τα iPhone είναι ίδια – εάν συμβεί στο ένα, θα συμβεί και σε άλλο. Ήμουν τυχερός που φορούσα χοντρά ρούχα και πως το είχα στην τσέπη του παντελονιού μου. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.’

8

Η Apple έχει επικοινωνήσει μαζί του και λένε πως θα διερευνήσουν το θέμα αλλά δεν έχουν κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

9

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: