Σκέτη Γλύκα: Είναι μόλις 6 Μηνών αλλά έχει Μαλλιά Κομμωτηρίου. Είναι τόσο Πυκνά που Φαινόντουσαν ακόμη και στον Υπέρηχο! - Fanpage

Σκέτη Γλύκα: Είναι μόλις 6 Μηνών αλλά έχει Μαλλιά Κομμωτηρίου. Είναι τόσο Πυκνά που Φαινόντουσαν ακόμη και στον Υπέρηχο!

Κάποια μωρά μπορεί να χρειαστούν χρόνια μέχρι να βγάλουν μαλλιά – αυτό το κοριτσάκι χρειάστηκε μόλις μερικές εβδομάδες στην μήτρα.

Η γλυκιά Alexis Bartlett, ένα μωρό 6 μηνών από το Σίδνεϊ, έχει τόσα πολλά μαλλιά που οι γονείς της ήταν δύσπιστοι στην γέννα της, ακόμα και έχοντας δει σημάδια στον υπέρηχο.

“Αρχικά σοκαριστήκαμε και οι δύο, δεν ήταν απλά στο τριχωτό της κεφαλής, είχε και τριχωτό μέτωπο και μαλλιά στην πλάτη – ακόμα και στον πισινό”, λέει ο Adrian, ο μπαμπάς της.

“Ο υπέρηχος έδειξε ακόμη ότι θα είναι τριχωτή, άρα ήταν ξεκάθαρο ότι θα έμοιαζε σε μένα σε αυτό.”

1

2

3

“Γεννήθηκα με μαλλιά και έβαλα ακόμα και δύο φωτογραφίες μας δίπλα δίπλα για να δείξω στον κόσμο από πού το πήρε.”

Η ειρωνεία είναι ότι η μητέρα της Alexis, η 32χρονη Nicola Bartlett από το Λονδίνο, είναι κομμώτρια.

H Alexis ήδη επιδεικνύει τα όμορφα καστανά μαλλιά της όταν βγαίνει έξω με την οικογένεια της – και έχει πολλούς θαυμαστές.
Είναι μόλις 6 μηνών και έχει μαλλιά ως τους ώμους. Μοιάζει με σέρφερ!

4

5

6

7

Ο Adrian, ο οποίος έχει μια επιχείρηση πυρόσβεσης, είπε: “Είναι αστείο που η Nicola, που είναι κομμώτρια, γέννησε ένα τόσο τριχωτό μωρό. Η οικογένεια μας την λατρεύει, παρ’όλο που ο προ-παππούς της μισεί όλα τα λαστιχάκια και τα τσιμπιδάκια, αλλά θα το ξεπεράσει.

Οι ξένοι μας σταματάνε συνέχεια όπου κι αν πάνε σε σημείο που να μην μπορούμε να φανταστούμε πώς θα ήταν αν είχαμε ένα φαλακρό μωρό. Τα ψώνια συνήθως μας παίρνουν λίγο παραπάνω και τα γεύματα μας διακόπτονται από όσους κάθονται κοντά μας. Προσωπικά λατρεύω τα μαλλιά της, πιστεύω ότι προσθέτει κάτι στο χαρακτήρα της.

Καθώς ζούμε στο Σίδνεϊ και είναι καλοκαίρι, πηγαίνουμε συνέχεια με την Alexis για μπάνιο. Όλοι είπαν ότι τα μαλλιά θα έπεφταν μετά από 6 μήνες αλλά συνεχίζουν να μακραίνουν, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί ένα κούρεμα σύντομα. Η Nicola θα πρέπει να τσεκάρει το ημερολόγιο της για να δει τα ραντεβού της.”

8

9

10

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: