Σοκαριστικό! Είναι μόλις 4 μηνών και Ζυγίζει 17 κιλά! Τρομοκρατημένοι οι Γιατροί, προειδοποιούν την Μητέρα ότι... - Fanpage

Σοκαριστικό! Είναι μόλις 4 μηνών και Ζυγίζει 17 κιλά! Τρομοκρατημένοι οι Γιατροί, προειδοποιούν την Μητέρα ότι…

Ένα μωρό κοριτσάκι ζυγίζει 17 κιλά, καθώς έχει συνεχώς όρεξη για φαγητό, αλλά καθώς περνάνε οι μέρες τα κιλά της αυξάνονται.

Η 8 μηνών Chahat Kumar, από την Ινδία, έχει αντίστοιχο βάρος με ένα τετράχρονο παιδί.

Οι γονείς της κατηγορούν το «Θεό» και τις τετραπλάσιες μερίδες φαγητού, αλλά αρνούνται κάθε ευθύνη για τη διατροφή της.

Οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει τι προκαλεί αυτή την αλόγιστη όρεξη και ανησυχούν για την υγεία της.

Ήδη δυσκολεύεται να αναπνεύσει κατά τον ύπνο εξαιτίας του υπερβολικού της βάρους, τρώγοντας σαν ένα «10χρονο παιδί».

1

Η Chahat επίσης πάσχει από σκληρό δέρμα που δυσκολεύει το έργο αιμοτοληψίας για ανάλυση αίματος.

Η οικογένειά της δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψει μακριά για να λάβει εξειδικευμένη ιατρική θεραπεία. Άρχισε να παίρνει πολλά κιλά όταν έκλεισε τους τέσσερις μήνες, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε με φυσιολογικό βάρος.

Ο 23χρονος πατέρας της Suraj Kumar αναφέρει: «Δεν φταίμε εμείς που παίρνε βάρος το μωρό. Ο Θεός της έδωσε αυτή την πάθηση. Δεν είναι στα χέρια μας. Νιώθω άσχημα όταν κάποιοι γελάνε μαζί της που είναι παχύσαρκη.»

2

3

Η 21χρονη μητέρα της Chahat ανησυχεί για την υγεία της κόρης της, καθώς είχε χάσει το πρώτο της παιδί στη γέννα.

«Πριν την Chahat, είχαμε αποκτήσει ένα γιο που πέθανε, και τότε γεννήθηκε η Chahat. Ανησυχώ για την υγεία της. Δεν τρώει σαν ένα φυσιολογικό παιδί. Τρώει όλη την ώρα. Αν δε της δώσουμε κάτι να φάει, αρχίζει να κλαίει. Κλαίει και θέλει να βγει έξω, αλλά το βάρος της είναι μεγάλο και δεν μπορούμε να την σηκώσουμε. Έτσι την πηγαίνουμε μόνο σε κοντινά μέρη.»

Ο οικογενειακός γιατρός, ο Vasudev Sharma, επιβεβαίωσε την δυσκολία λήψης αίματος για να γίνει κάποια ιατρική γνωμάτευση.

Ο ίδιος αναφέρει: «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο στη ζωή μου, όπου το βάρος ενός παιδιού έχει εκτοξευτεί τόσο πολύ πέντε μήνες μετά τη γέννα.»

4

5

«Αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε εξετάσεις αίματος, εξαιτίας του συσσωρευμένου λίπους και εξαιτίας αυτού, οι εξετάσεις αίματος δεν έγιναν σωστά. Το έχουμε δοκιμάσει πολλές φορές. Το δέρμα της είναι τόσο σκληρό και δεν μπορώ να κάνω γνωμάτευση για την πάθησή της.»

Ο Δρ. Sharma έχει προτείνει στους γονείς να επισκεφτούν ένα εξειδικευμένο γιατρό σε άλλη πόλη, αλλά οι οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας το καθιστούν αδύνατο.

Ο Δρ. Sharma είναι βέβαιος ότι το βάρος της Chahat θα συνεχίσει να αυξάνεται. «Το βάρος της αυξάνεται δραματικά και πρέπει να ελεγχθεί. Πρέπει να τρώει λιγότερο. Τώρα τρέφεται σαν ένα 10χρονο παιδί.»

Και ενώ η οικογένεια συνεχίζει να ψάχνει για απαντήσεις, η μητέρα ελπίζει η κόρη της να έχει ένα καλύτερο μέλλον. «Θέλουμε η Chahat να μπορεί να παίζει σαν ένα φυσιολογικό παιδί. Δεν θέλουμε να έχει δυσκολίες στο μέλλον. Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη.» 

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: