Στα άδυτα της Μεγαλύτερης Κοινότητας Καταφυγίων του Κόσμου: Δείτε ΠΩΣ οι Πλούσιοι άνθρωποι προετοιμάζονται για τη Μεγάλη Καταστροφή! - Fanpage

Στα άδυτα της Μεγαλύτερης Κοινότητας Καταφυγίων του Κόσμου: Δείτε ΠΩΣ οι Πλούσιοι άνθρωποι προετοιμάζονται για τη Μεγάλη Καταστροφή!

Είτε πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο ή αποκάλυψη με ζόμπι που θα φέρει το τέλος του κόσμου, η εταιρία Vivos Group θέλει να είμαστε προετοιμασμένοι. Η εταιρία με βάση την Καλιφόρνια φτιάχνει μεγάλα καταφύγια τα οποία οι ‘καλές’ οικογένειες μπορούν να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν σε έναν πιθανό Αρμαγεδδών. 

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας θεωρούνται το μεγαλύτερο καταφύγιο στη γη. Η κοινότητα που έχουν φτιάξει μπορεί να στεγάσει μέχρι και 5,000 ανθρώπους  και να αντέξει μέχρι και 500,000 λιβρών έκρηξη. Ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό αυτής της κιβωτού.

3

Υπάρχουν 575 αποθήκες φτιαγμένες από ανθεκτικό σκυρόδεμα και ατσάλι.

4

Βρίσκεται στη Νότια Ντακότα και αρχικά είχε σχεδιαστεί από μηχανικούς του στρατού το 1942 σαν χώρος αποθήκευσης πυρομαχικών και εκρηκτικών.

5

Από το 1967, όταν η βάση εγκαταλείφθηκε, οι αποθήκες έμειναν άδειες. Η Vivos πήρε την ιδιοκτησία το 2016 και το σχεδίασε από την αρχή ως το ‘υπέρτατο καταφύγιο.’

6

Τα καταφύγια έχουν αρκετά μεγάλο μέγεθος και χωράνε προμήθειες για έναν χρόνο, σύμφωνα με την εταιρία.

7

Οι αγοραστές θα πάρουν την αποθήκη τους ‘ως είναι’, χωρίς υδραυλικά, ηλεκτρισμό ή φιλτράρισμα του αέρα. Μπορούν όμως να μισθώσουν το προσωπικό της εταιρίας για να το εξοπλίσουν κατάλληλα.

8

Η εταιρία υπολογίζει πως το κόστος της ολοκλήρωσης μίας αποθήκης ανέρχεται στα $12,000. Βέβαια εάν θέλει κανείς επιπλέον ανέσεις αυτό μπορεί να αυξήσει το κόστος κατά $20,300.

Χωράνε άνετα 10 άτομα, ωστόσο μερικοί αγοραστές πιθανόν θελήσουν να μετατρέψουν την αποθήκη τους σε πολυτελή σουίτα για την οικογένειά τους. Οθόνες LED θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τα παράθυρα.

9

Στην εικόνα αυτή βλέπουμε ένα σπίτι με 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, αποθήκη και ένα home theater. Η πόρτα δεν είναι αρκετά μεγάλη για να γίνει γκαράζ.

10

Θα υπάρχουν και κάποιες ανέσεις, όπως προσωπικό για την ασφάλεια, την συντήρηση και άλλους τρόπους υποστήριξης. Η Vivos σκέφτεται επίσης να φτιάξει και ένα γενικό κατάστημα.

11

Η εταιρία ελπίζει να τελειώσει το κατάστημα και τα γραφεία μέχρι το τέλος του 2017. Επίσης σκέφτεται να διαμορφώσει μία από τις αποθήκες σαν σχολείο και κέντρο εκπαίδευσης. Μπορεί να μην προσφέρει την εκπαίδευση, αλλά σίγουρα έχει μεριμνήσει για τον χώρο.

12

Το κόστος για την ενοικίαση μίας αποθήκης για 99 χρόνια ανέρχεται στα $1,000 τον χρόνο, συν $25,000 προκαταβολή. Υπολογίζεται όμως πως το κόστος της ανακαίνισης θα είναι πολλαπλάσιο.

13

Οι πρώτοι κάτοικοι υπολογίζεται να αρχίσουν να μένουν εκεί από την αρχή του επόμενου καλοκαιριού.

14

Για κάποιους, η γαλήνη είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

15

Εσείς θα μπορούσατε να μείνετε εκεί;

Credit: iflscience.com

Αφήστε το σχόλιο σας: