Στην Κηδεία ψιθύρισε ΚΑΤΙ στο αυτί του νεκρού Συζύγου της. Δύο μήνες μετά, μαθαίνει τα ΠΙΟ Σοκαριστικά νέα... - Fanpage

Στην Κηδεία ψιθύρισε ΚΑΤΙ στο αυτί του νεκρού Συζύγου της. Δύο μήνες μετά, μαθαίνει τα ΠΙΟ Σοκαριστικά νέα…

Μερικές φορές η ζωή μας δίνει και μας παίρνει κάτι ταυτόχρονα. Μια στιγμή θρήνου μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε στιγμή χαράς. Αυτό ακριβώς συνέβη στην Courtney και τον Bryan Hill.

Ο Bryan ήταν στρατιώτης και είχε υπηρετήσει στο Ιράκ, στο Κουβέιτ και το Αφγανιστάν. Είχε βρεθεί σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά κατάφερνε να γυρίσει πάντα σπίτι αλώβητος. Τελικά αποφάσισε να αποσυρθεί από τον στρατό και ανυπομονούσε να ζήσει μια ήσυχη, ευτυχισμένη ζωή με την οικογένεια του.

Δυστυχώς, αυτή η ευτυχία δεν διήρκεσε πολύ. Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Bryan σκοτώθηκε σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Courtney έχασε τον άντρα της και η κόρη τους Reagan έχασε τον πατέρα της.

Ενώ η Courtney ετοιμαζόταν για την κηδεία, η ζωή της επιφύλασσε μια ακόμα έκπληξη: ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος! Στην κηδεία, η Courtney ψιθύρισε στο αυτί του άντρα της: «Αγάπη μου, θα αποκτήσουμε μωρό».

Πέρασε ένας μήνας και η Courtney προσπαθούσε να συνεχίσει την ζωή της, αλλά ξαφνικά άρχισε να υποφέρει από πόνους χαμηλά στην κοιλιά. Φοβούμενη την αποβολή, πήγε κατευθείαν στον γιατρό.

Μετά από λεπτομερή εξέταση, ο γιατρός είχε εκπληκτικά νέα: ήταν έγκυος σε τρίδυμα, δύο αγόρια και ένα κορίτσι! Θυμάται την στιγμή καθαρά: «Ήμουν άφωνη. Ήταν τέλειο να σκέφτομαι ότι θα αποκτούσα τρία μωρά που θα μου θύμιζαν τον Bryan.» Αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για την Courtney.

Την 25η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Courtney ότι ένα από τα μωρά της είχε πεθάνει στην μήτρα. Ήταν συντετριμμένη, αλλά αποφάσισε να δώσει στο μωρό όνομα: τον ονόμασε Brady.

Ευτυχώς, τα άλλα δύο μωρά, o Miles και η Harper, γεννήθηκαν υγιέστατα. Η Courtney και η Reagan ήταν πανευτυχείς και ανυπομονούσαν να μεγαλώσουν τα δύο νέα μέλη της οικογένειας. Η Courtney ξέρει ότι ο Bryan θα ήταν περήφανος.

Ο κόσμος ρωτάει συνεχώς την Courtney αν τα μωρά είναι δίδυμα κι εκείνη πάντα δίνει την ίδια απάντηση: λέει ότι είναι τα δίδυμα που επέζησαν.

Η Courtney ακόμα θρηνεί την απώλεια του άντρα και του γιου της, αλλά ξέρει ότι ο Bryan ήταν μαχητής και πολύ δυνατός και παίρνει δύναμη από την αγάπη τους. Στόχος της είναι να απολαμβάνει κάθε μέρα με τα παιδιά της.

Η Courtney ξέρει πόσο εύθραυστη είναι η ευτυχία και η ιστορία της μας δείχνει ότι πρέπει να είμαστε πάντα ευγνώμονες για ό,τι έχουμε.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: