Συγκλονιστικό! Ήταν για 71 Χρόνια Παντρεμένοι και άφησαν την Τελευταία τους Πνοή με μόλις 4 λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλο - Fanpage

Συγκλονιστικό! Ήταν για 71 Χρόνια Παντρεμένοι και άφησαν την Τελευταία τους Πνοή με μόλις 4 λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλο

Ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο για 71 χρόνια πέθανε με διαφορά λίγων λεπτών. Ο 93χρονος Wilf Russell, συνταξιούχος μηχανικός, πέθανε στο γηροκομείο στο Leicester την Τετάρτη το πρωί. 4 λεπτά αργότερα, η 91χρονη γυναίκα του, Vera, πέθανε σε νοσοκομείο μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά.

3

Ο Wilf μετακόμισε στο γηροκομείο μόλις δύο μήνες αφότου διαγνώστηκε με άνοια τον περασμένο χρόνο. Η υγεία της Vera άρχισε να επιδεινώνεται σύντομα, όταν ο άντρας της δεν κατάφερε να την αναγνωρίσει σε μια επίσκεψη. Η εγγονή του ζευγαριού, Stephanie Welch, είπε στο Leicester Mercury:

«Νομίζω ότι περίμενε να φύγει εκείνος. Ήταν πολύ στεναχωρημένη. Πήγα να την επισκεφτώ στο νοσοκομείο την Κυριακή και άνοιξε τα μάτια της και με ρώτησε πού ήταν ο Wilf. Το τελευταίο πράγμα που μου είπε ήταν, “Είμαστε καλό ζευγάρι, έτσι δεν είναι;”.»

Η Vera πέθανε στο νοσοκομείο στις 6:45 το πρωί, δεν ήξερε ότι ο άντρας της είχε πεθάνει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν 75 χρόνια πριν και αρραβωνιάστηκαν πριν στείλουν τον Wilf να πολεμήσει στην Ιταλία και την Βόρεια Αφρική κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

4

Παντρεύτηκαν όταν επέστρεψε. Το ζευγάρι απέκτησε τρεις γιους, πέντε εγγόνια, εφτά δισέγγονα και δύο τρισέγγονα. Η Welch είπε ότι οι παππούδες της δεν είχαν περάσει κανένα βράδυ χώρια μέχρι που ο Wilf μετακόμισε στο γηροκομείο. Πρόσθεσε ότι αγαπούσαν πολύ την οικογένεια τους και οι δύο.

Η οικογένεια σχεδιάζει να κάνει κοινή κηδεία για τον Wilf και την Vera.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: