Τα φίλησε και έφυγε με την υπόσχεση να γυρίσει το συντομότερο. 40 χρόνια μετά... - Fanpage

Τα φίλησε και έφυγε με την υπόσχεση να γυρίσει το συντομότερο. 40 χρόνια μετά…

Ύστερα από 40 χρόνια αναζήτησης, αυτός ο βετεράνος ελπίζει ότι τα social media

θα είναι το κλειδί για να επανασυνδεθεί επιτέλους με τα χαμένα του δίδυμα

Σύμφωνα με το NBC News, ο Allen Thomas ήταν ένας νεαρός στρατιώτης όταν τον έστειλαν στην Κορέα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί, γνώρισε και παντρεύτηκε την Sun Kun Thomas και σύντομα ήταν οι περήφανοι γονείς δύο πανέμορφων διδύμων. Ο James Allen και η Sandia Lynn γεννήθηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου το 1967 στη Σεούλ.

Facebook
Facebook

Ο Thomas σχεδίαζε να επιστρέψει με την οικογένειά του στην Αμερική όταν θα τελείωνε η θητεία του, όσο όμως προσπαθούσε να βγάλει άκρη με τη γραφειοκρατία, ο γάμος τους κατέρρευσε! Η μητέρα των διδύμων αρνήθηκε να γυρίσει μαζί του ή να αφήσει τα παιδιά της να τον ακολουθήσουν.

Ο πατέρας

όμως ήθελε τόσο πολύ να είναι κοντά στα παιδιά του που σκέφτηκε ακόμη και να λιποτακτήσει προκειμένου να το πετύχει, αλλά προτίμησε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τα φέρει στην Αμερική. Την τελευταία φορά που είδε τον James και την Sandia ήταν όταν τον αποχαιρέτησαν στο αεροδρόμιο, το 1971.

Facebook
Facebook

Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε. Η πρώην γυναίκα του έστειλε πίσω το γράμμα που είχε στείλει στα παιδιά του (το οποίο δεν μπήκε καν στον κόπο να ανοίξει), αναγάζοντάς τον μετά από λίγο καιρό να οριστικοποιήσει το διαζύγιό τους.

Το 1974 παρολίγο να πετάξει από τη χαρά του όταν η Sun Kun επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να του δώσει την επιμέλεια των παιδιών! Ο Thomas όμως δεν ήταν πολύ καλά οικονομικά και στράφηκε για βοήθεια τόσο στο Στρατό όσο και στο Ερυθρό Σταυρό, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Facebook
Facebook

Μόλις κατάφερε να μαζέψει κάποια χρήματα

προσπάθησε να βρει τον James και τη Sandia, ήταν όμως πολύ αργά. Η μητέρα τους τα είχε δώσει για υιοθεσία το 1976 και αρνούνταν να του αποκαλύψει που! Το μόνο στοιχείο που είχε ήταν ότι τα είχε υιοθετήσει μια οικογένεια από την Αμερική.

Για χρόνια έψαχνε για τα χαμένα του παιδιά. Συνεργάστηκε με Αμερικανο-κορεατικές ομάδες και αργότερα στράφηκε στο διαδίκτυο, χωρίς αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια της κόρης του, Charlene Roberts, αποφάσισε να μεταφέρει την αναζήτησή του στο Facebook δημιουργώντας μια ομάδα ανθρώπων που ήταν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν, φτάνοντας τα 26.100 μέλη που μοιράζονται στοιχεία και στηρίζουν τον πατέρα.

Facebook
Facebook

Ο Thomas γνωρίζει ότι ακόμη και να βρεθούν, υπάρχει η πιθανότητα να μη θέλουν να τον δουν. Είναι προετοιμασμένος ψυχολογικά να σεβαστεί τις επιθυμίες τους, όμως δε θα σταματήσει ποτέ να τα αναζητά.

Facebook
Facebook

Αυτό που θέλει είναι να μάθουν ότι ποτέ δε σταμάτησε να προσπαθεί να τα φέρει κοντά του ή να τα ψάχνει όταν η μητέρα τους τα έδωσε για υιοθεσία. «Θέλω να ξέρω ότι είναι καλά και μάθουν ότι τα αγαπάω. Είναι παιδιά μου και ποτέ δε σταμάτησα να ενδιαφέρομαι γι’ αυτά.»

Βοηθήστε κι εσείς στην αναζήτηση! Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας. Ποτέ δεν ξέρεις…

Αφήστε το σχόλιο σας: