Την επόμενη μέρα στις ειδήσεις: "Νεαρός αυτοκτόνησε για να είναι κοντά στην κοπέλα του". Μια ιστορία που θα λατρέψετε... - Fanpage

Την επόμενη μέρα στις ειδήσεις: «Νεαρός αυτοκτόνησε για να είναι κοντά στην κοπέλα του». Μια ιστορία που θα λατρέψετε…

Ο κολλητός σου είναι τα πάντα για σένα. Η αγάπη σου γι’ αυτόν… Δεν μπόρεσες να κοιτάξεις άλλο αγόρι μιας και όλος σου ο κόσμος βρισκόταν δίπλα σου. Έτσι μια μέρα σε πήρε τηλέφωνο και σε πήγε μια βόλτα στο πάρκο που γνωριστήκατε.

Κολλητός σου: Εμμ, ήθελα να σου πω κάτι… γι’ αυτό βγήκαμε.
Ον/σ: Πες μου.

Αγωνιούσες κ η καρδιά σου χτυπούσε τόσο γρήγορα. Τον αγαπούσες εδώ κ 4 χρόνια. Ένα χρόνο αφού γνωριστήκατε κατάλαβες πως ήσουν ερωτευμένη μαζί του. Προσπάθησες να του το πεις μια μέρα, αλλά η κοπέλα του (εκείνη την περίοδο) σε διέκοψε παίρνοντάς τον τηλέφωνο και ύστερα τα παράτησες αφού φοβόσουν ότι θα σε απέρριπτε.

Κολ/σ: Δεν ξέρω πως θα το πάρεις, αλλά πρέπει να σου το πω. Δεν μπορώ να το κρατάω άλλο μέσα μου! Κ ον/σ δε με νοιάζει τι θα γίνει μετά αλλά…
Ον/σ: Πες με έχεις αγχώσει.

Είπες λέγοντας την αλήθεια. Έτρεμε η φωνή σου. Νόμιζες πως κάτι κακό είχε γίνει και η καρδιά σου κοπανιόταν από την αγωνία!

Κολ/σ: Σεε….. έχω …..ε … ερωτευτεί. Σε έχω ερωτευτεί από την ημέρα που σε γνώρισα. Που μου χαμογέλασες.

Η καρδιά σου φτερούγισε με το άκουσμα των λέξεων που μόλις είχε απολογηθεί.

Ον/σ: Αλήθεια; Και γιατί δε μου το έλεγες; Για να σου έλεγα και εγώ ότι…
Κολ/σ: Ότι;
Ον/σ: Ότι σε αγαπώ… κι εγώ…

Είπες χωρίς να φοβάσαι και τον κοίταξες κατάματα. Χωρίς να το περιμένεις, κόλλησε τα χείλια του στα δικά σου. Πρώτη φορά ένιωσες τα λεγόμενα «πυροτεχνήματα».

** 2 χρόνια μετά **

Έχετε περάσει τις πιο ωραίες μέρες μαζί ως που ήταν η μέρα που κλείνατε 2 χρόνια μαζί. Θα κάνατε τραπέζι και είχατε καλέσει φίλους να δειπνήσουν μαζί σας. Βρισκόταν και η «κολλητή» σου εκεί. Δεν είχες καμιά καλή φίλη επειδή όσο ήταν αυτός δίπλα σου, είχες απομακρυνθεί απ’ όλες.

Έφτασε η ώρα του δείπνου και κάτι περίεργο συνέβαινε. Έλειπε το αγόρι σου και η «κολλητή» σου. Τους έψαχνες παντού μέχρι που ακούστηκαν φωνές από το μπάνι. Πήγες και τους είδες να… φιλιούνται!

Τότε σου πέρασαν όλα από το μυαλό τόσες αναμνήσεις… οι υποσχέσεις σας. Κοίταξες το κολιέ που σου είχε πάρει, το έβγαλες και το πέταξες στην πόρτα του μπάνιου.

Άθελά σου ξέσπασες σε κλάματα και άρχισες να τρέχεις από αυτό που μόλις είδες.

Εκείνος έμεινε εκεί και συνέχισε να την φιλάει!

Βγήκες έξω από το σπίτι και έτρεχες! Ξαφνικά, ένα αμάξι πέρασε και σε πάτησε.

Ήσουν στο νοσοκομείο 3 μέρες ώσπου βγήκαν τα αποτελέσματα: είχες… πεθάνει!

Όταν το έμαθε το αγόρι σου, πανικοβλημένος άρχισε να κλαίει.

Δεν είχες μάθει ποτέ ότι ήταν μια πλάκα, διότι εκείνη την ημέρα ήταν 1η Απριλίου. Ποτέ δεν έμαθες ότι ήσουν τα πάντα γι’ αυτόν…

Αυτός βγαίνοντας από το νοσοκομείο είπε: Μην ανησυχείς, θα έρθω γρήγορα κοντά σου!

** Την επόμενη μέρα στις ειδήσεις **

«Νεαρός αυτοκτόνησε για να είναι κοντά στην κοπέλα του»

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: