Του Κατέστρεψαν το Αυτοκίνητο επειδή τον Ζήλευαν. Η Εκδίκηση του 84χρονου; Θα την Θυμούνται για Καιρό! - Fanpage

Του Κατέστρεψαν το Αυτοκίνητο επειδή τον Ζήλευαν. Η Εκδίκηση του 84χρονου; Θα την Θυμούνται για Καιρό!

To χωριό Bibury, είναι ανάμεσα στους πράσινους λόφους του Gloucestershire, χρονολογείται στον 17ο αιώνα και είναι μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στην Μεγάλη Βρετανία. Όταν η γυναίκα του πέθανε πριν 15 χρόνια, ο Peter Maddox αποφάσισε πως ήταν καιρός για αλλαγή και μετακόμισε σ’αυτόν τον πανέμορφο προορισμό για να κάνει μία καινούργια αρχή. 

Ποτέ δεν περίμενε όμως την υποδοχή που του έκαναν. Κάποιοι από τους ντόπιους ήταν εχθρικοί απέναντί του για έναν πολύ επιφανειακό λόγο: το αυτοκίνητό του. Βρήκαν το κίτρινο αυτοκίνητό του άσχημο και θεώρησαν πως δεν ταίριαζε με το πανέμορφο τοπίο.

Η εχθρότητα αυτή μετατράπηκε σε βανδαλισμό όταν κάποιος έσπασε όλα τα τζάμια του και χάραξε την λέξε «Μετακόμισε» πάνω του.

Οι φθορές ήταν τόσο μεγάλες που έπρεπε να αγοράσει καινούργια αμάξι. Όταν όμως ένας συλλέκτης αυτοκινήτων έμαθε την ιστορία του, εκνευρίστηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Οργάνωσε μία επίδειξη για να υποστηρίξει τον Peter και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Έβαλε ένα κομβόι από κίτρινα αυτοκίνητα όλων των μεγεθών και σχημάτων να κάνουν βόλτες στους δρόμους του χωριού. 

Εκατοντάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν με τα αυτοκίνητά τους και χαιρετούσαν τους κατοίκους του χωριού:

Οι συμμετέχοντες έδωσαν στον Peter και ένα ιδιαίτερο δώρο: μία κίτρινη μινιατούρα αυτοκινήτου για το σπίτι του.

Πώς σας φάνηκε ο τρόπος που αντέδρασαν;

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: