Το νέο σποτάκι για το αστικό λεωφορείο Βόλου είναι σαν ταινία μικρού μήκους του Μπέου - Fanpage

Το νέο σποτάκι για το αστικό λεωφορείο Βόλου είναι σαν ταινία μικρού μήκους του Μπέου

Το είχαμε υποψιαστεί ότι η Ελλάδα μας είναι το νέο Χόλιγουντ, όμως η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να μας το αποδείξουν οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου.

Μπορεί κανένας αντίστοιχος φορέας στην Ελλάδα και τον κόσμο να μην είχε σκεφτεί να φτιάξει ένα οριακά κινηματογραφικό σποτάκι με υψηλά στάνταρντς παραγωγής, φοβερό χιουμοράκι και εκπληκτικές ερμηνείες προκειμένου να διαφημίσει το αστικό λεωφορείο της πόλης, όμως το σκέφτηκαν οι Αστικές Συγκοινωνίες της πόλης που διαφεντεύει ο Αχιλλέας Μπέος, και κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ.

Καταρχάς, ο τίτλος του σποτ είναι «Το Αστικό είναι…cool!», κάτι το οποίο ανεβάζει εξαρχής τις προσδοκίες, καθώς η αλήθεια είναι πως απειροελάχιστα πράγματα μπορεί να υπάρξουν λιγότερο cool από το αστικό λεωφορείο. Στη συνέχεια το ομολογουμένως πολύ ορεξάτο team των ηθοποιών μοιράζεται μαζί τα αμέτρητα πλεονεκτήματα του, μέσα στα οποία είναι το wi-fi, οι απίστευτα απίστευτες χειρολαβές και το γεγονός ότι είναι «μεγάλο και μακρύ» (ναι, αυτό λέει το βίντεο).

Ακόμη πιο βοηθητικό είναι ότι υπάρχει εδώ και μια ολόιδια διαφήμιση της Δανέζικης εταιρείας Midttrafik από το 2012, για να μη χρειάζεται να κάτσουν να τα σκεφτούν όλα από την αρχή:

Δείτε το σποτάκι και αφήστε τις αμέτρητες χάρες του αστικού λεωφορείου του Βόλου να σας συνεπάρουν:

Το ΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ…Cool!

Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου είναι cool και πρωτοπορεί, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματά του με σύγχρονο τρόπο και μέσα από ζωντανές εικόνες, έτσι όπως κανείς μέχρι σήμερα δεν τα κατάφερε! Eίναι μπροστά….και πως αλλιώς, αφού έχει δική του λωρίδα!Ναι, οι ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΒΟΛΟΥ, ΣΕ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Gepostet von Volonaki news am Dienstag, 10. September 2019

Ο κόσμος στα σχόλια από την άλλη δεν φαίνεται να είναι τόσο ενθουσιασμένος:

Που θα πάει όμως, μια μέρα θα μάθει να εκτιμά τι σημαίνει τέχνη.

Πηγή: luben.tv

Αφήστε το σχόλιο σας: