ΤΡΑΓΙΚΟ: 3χρονο Αγόρι έμεινε μόνο στο Σπίτι με το Άψυχο Σώμα της Μητέρας του για 2 Μέρες. Κατάφερε να επιβιώσει Τρώγοντας το... - Fanpage

ΤΡΑΓΙΚΟ: 3χρονο Αγόρι έμεινε μόνο στο Σπίτι με το Άψυχο Σώμα της Μητέρας του για 2 Μέρες. Κατάφερε να επιβιώσει Τρώγοντας το…

Ένα μικρό παιδί, έμεινε μόνο του στο σπίτι με το σώμα της νεκρής μητέρας του για δύο ημέρες. Η μητέρα του υπέστη μια θανατηφόρα κρίση άσθματος.

Η Lydia Macdonald, πέθανε στο κρεβάτι της στο Perth της Σκωτίας όπου διέμενε. Ο 3χρονος γιος της Mason Martin, ήταν το μόνο άλλο άτομο που ζούσε στο σπίτι.

Βρέθηκε νεκρή από τον καλύτερό της φίλο Jodi-Ann, όταν ο Mason του είπε: «Δεν μπορώ να ξυπνήσω τη μαμά.»

1

Η μητέρα της Lydia, Linda Macdonald, μίλησε για τον ξαφνικό θάνατο της κόρης της:

«Είμαστε κατακερματισμένοι! Η κόρη μου έφυγε και ο Mason ήταν μόνος στο σπίτι μαζί της. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σκεφτόταν.»

Ο πατέρας του Mason, είχε πεθάνει ξαφνικά όταν ήταν οκτώ μηνών. Είχε επιζήσει στο σπίτι μόνος του, τρώγοντας επί δύο μέρες ένα κομμάτι τυρί από το ψυγείο.

2

Η Lydia, υπέφερε από άσθμα από όταν ήταν μικρή. Η μητέρα της είπε: «Η Lydia, ήταν πολύ δυνατή και ανεξάρτητη. Φαίνεται ότι αυτό το πέρασε και στο Mason και κατάφερε να τα βγάλει πέρα μόνος του όλο αυτό το διάστημα.»

3

«Τώρα, έχουμε αναλάβει την ανατροφή του Mason και κάθε μέρα θα του λέμε ότι η μαμά του και ο μπαμπάς του, είναι τα φωτεινότερα αστέρια στον ουρανό.»

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: