Τρομοκρατημένη Γιαγιά, αγκαλιάζει την Κολόνα και Προσπαθεί να Σωθεί. Προσέξτε τώρα τον Νεαρό που την Πλησιάζει... Θα μείνετε! - Fanpage

Τρομοκρατημένη Γιαγιά, αγκαλιάζει την Κολόνα και Προσπαθεί να Σωθεί. Προσέξτε τώρα τον Νεαρό που την Πλησιάζει… Θα μείνετε!

Ένας καλόκαρδος νέος άντρας συνόδεψε μια 96χρονη ηλικιωμένη γυναίκα μέχρι το σπίτι της, όταν εκείνη τρόμαξε τόσο πολύ από μια καταιγίδα, που βρισκόταν σε εξέλιξη, και πιάστηκε από ένα στύλο.

Ο 25χρονος Dan Barnett, πρόσεξε την τρομοκρατημένη Joanie από το παράθυρο του μεσιτικού του γραφείου στη πόλη Walton-on-Thames, της Αγγλίας.

Η κυρία είχε βγει για να ψωνίσει κάποια πράγματα, αλλά κουράστηκε και φοβήθηκε ότι θα την ρίξει ο δυνατός αέρας στον δρόμο.

1

Ο Barnett δήλωσε στην MailOnline: «Το γραφείο μας έχει όψη στον δρόμο και είδα την ηλικιωμένη κυρία να κρατιέται από το στύλο για ώρα, και έτσι έσπευσα να βοηθήσω. Της είπα «Είστε καλά; Χρειάζεστε βοήθεια;» και αμέσως τα μάτια της φώτισαν και δέχτηκε με χαρά.»

«Μου είπε ότι την προσπέρασαν τρία άτομα και κανείς δε την βοήθησε, μέχρι να έρθω εγώ για να την συνοδέψω μέχρι το σπίτι της. Μου είπε ότι δε θα τα κατάφερνε χωρίς εμένα και χάρηκα που την βοήθησα.»

2

3

Η συνάδελφος του Barnett τράβηξε σε βίντεο την καλή πράξη. Τις επόμενες μέρες, η κυρία Joanie επισκέφτηκε το μεσιτικό γραφείο του Barnett, έχοντας ως δώρο ένα κουτί με σοκολατάκια και ευχαρίστησε για τη βοήθειά του.

Η καταιγίδα Doris αυτές τις μέρες μαινόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την ταχύτητα των ανέμων να φτάνει τα 94 μίλια την ώρα. Μια 29χρονη γυναίκα σκοτώθηκε όταν στο σπίτι της κατέρρευσε η οροφή και δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.

4

5

6

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: