Φαίνεται τόσο νέα που όλοι πιστεύουν ότι αυτός ο νεαρός δεν είναι ο γιος της, αλλά το αγόρι της. Η ηλικία της; Θα σας σοκάρει! - Fanpage

Φαίνεται τόσο νέα που όλοι πιστεύουν ότι αυτός ο νεαρός δεν είναι ο γιος της, αλλά το αγόρι της. Η ηλικία της; Θα σας σοκάρει!

H Liu Yelin εργάστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 17 ετών, το 1985. Τρεις δεκαετίες αργότερα, η πρώην βιβλιοθηκάριος, που ήδη έχει βγει στη σύνταξη, δεν δείχνει μεγαλύτερη από 25 ετών.

Έχοντας υπέροχη επιδερμίδα, γυμνασμένο σώμα και χωρίς καμία εμφανή ρυτίδα, η Κινέζα Liu έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την απίστευτα νεανική της εμφάνιση.

1

2

3

«Ο κόσμος συχνά σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι είμαι σχεδόν 50 ετών,» δήλωσε σε συνέντευξή της στη Daily Mail η 49χρονη Liu Yelin.

«Όποτε πήγαινα για ψώνια και έλεγα την πραγματική μου ηλικία, με πλησίαζαν άγνωστοι που ήθελαν να μάθουν τα μυστικά μου. Νιώθω σαν να είμαι 15 ετών.»

Η Liu Yelin, γεννήθηκε το 1968 στη πόλη Xinyang, στη κεντρική Κίνα. Συχνά περνούν τον 22χρονο γιο της ως τον σύντροφό της.

4

5

6

7

8

9

Αν και η δραστήρια μητέρα, έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ισχυρίζεται ότι σπάνια χρησιμοποιεί καλλυντικά. Αποδίδει τη νεανική της εμφάνιση στην τακτική γυμναστική, που εξασκεί εδώ και τρεις δεκαετίες.

«Κολυμπάω στη λίμνη και κάνω βάρη κάθε μέρα. Μου αρέσει να κάνω χειμερινή κολύμβηση. Όταν όλοι φοράνε μπουφάν, φορά το μαγιό μου και βουτάω στο παγωμένο νερό. Είναι πρόκληση τόσο για την θέλησή μου. Συχνά ανάγκαζα τον εαυτό μου να το κάνει.»

Η χειμερινή κολύμβηση ίσως είναι το μυστικό για την υπέροχη εμφάνιση της Liu, που θα ζήλευαν ακόμα και μοντέλα.

10

11

12

H Liu συχνά δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες της και έχει αποκτήσει πάνω από 75.000 θαυμαστές. Ισχυρίζεται ότι χάρη στη σκληρή της γυμναστική έχει αποκτήσει πιο δυνατό χαρακτήρα. Η μητέρα έχει κολυμπήσει κάθετα τον ποταμό Γιανγκτσέ στη Κίνα και τον ποταμό Χαν στη Νότια Κορέα.

Τον Μάρτιο του 2016 διέσχισε κολυμπώντας τον Πορθμό της Μαλάκκα, που είναι είναι μία στενή θαλάσσια έκταση, μήκους 805χμ μεταξύ της Μαλαισιανής χερσονήσου και του νησιού Σουμάτρα της Ινδονησίας.

13

14

15

Η Liu διέσχισε με επιτυχία το κανάλι κολυμπώντας 12 χιλιόμετρα χωρίς στάση. Της πήρε τέσσερις ώρες.

Αφού πλέον κατέκτησε την Κίνα, η Liu τώρα δηλώνει ότι ο επόμενος στόχος της είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

«Είμαι αυθόρμητη, μπορεί να μαζέψω τα πράγματά μου και να ταξιδέψω στην Ευρώπη. Θέλω να παραμείνω όμορφη μέχρι τα 80 μου. Μοιράζομαι τις ιστορίες μου επειδή θέλω να ενθαρρύνω περισσότερες γυναίκες να γυμνάζονται για να γίνουν πιο όμορφες και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.»  

16

17

18

19

20

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: