Φτωχή Οικογένεια δεν έχει Λεφτά για να αγοράσει τα απαραίτητα απ΄το Μάρκετ. Τότε μια Γυναίκα που Περίμενε στην Ουρά, έκανε το Αδιανόητο! - Fanpage

Φτωχή Οικογένεια δεν έχει Λεφτά για να αγοράσει τα απαραίτητα απ΄το Μάρκετ. Τότε μια Γυναίκα που Περίμενε στην Ουρά, έκανε το Αδιανόητο!

Μια μητέρα παρατήρησε ότι μια οικογένεια ψώνιζε επιλεκτικά στο σούπερ μάρκετ, με βάση τα λίγα χρήματα που είχαν. Η γυναίκα παρενέβη για να αγοράσουν όλα όσα χρειάζονταν ανεξαρτήτως κόστους. 

Η Rachael Scott έγραψε στο Facebook ότι ενώ περίμενε στην ουρά για το ταμείο, παρατήρησε ότι μια οικογένεια μπροστά της τακτοποιούσε τα πράγματά τους με παράξενα σχολαστικό τρόπο. Γρήγορα συνειδητοποίησε ότι επέλεγαν τα βασικά πράγματα που χρειάζονταν και άφηναν όσα δεν μπορούσαν να πληρώσουν.

Η Scott αμέσως κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει. «Μια φωνή μέσα μου είπε να τα αγοράσω. Η οικογένειά μου ζει καλά και έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Τους είπα ότι μπορούν να τα πάρουν και θα πλήρωνα εγώ γι’ αυτούς. Η μητέρα απλά με κοίταξε και τα κοριτσάκια σκούπιζαν δάκρυα από τα μάτια τους. Σχεδόν με λύγισε. Τα παιδιά μου περνούσαν καλά επειδή γνώριζαν ότι θα πάρουν όλα όσα χρειάζονται. Αυτά τα παιδιά δεν ήξεραν αν μπορούν να αποκτήσουν τα πράγματα που ήθελαν,» γράφει η Scott.

H δημοσίευση της Scott έγινε viral και μοιράστηκε πάνω από 67.000 φορές στο Facebook.

Credit: AmericaNow

Αφήστε το σχόλιο σας: