Χειριστής εκσκαφέα βλέπει ξαφνικά Μπροστά του έναν Σουρωμένο Οδηγό. Η Αντίδρασή του; Έγινε VIRAL Παγκοσμίως! - Fanpage

Χειριστής εκσκαφέα βλέπει ξαφνικά Μπροστά του έναν Σουρωμένο Οδηγό. Η Αντίδρασή του; Έγινε VIRAL Παγκοσμίως!

H αστυνομία λέει πως δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Σύμφωνα με τις αρχές του Prince Edward Island στον Καναδά, έγινε μία κλήση χτες το βράδυ που αφορούσε έναν πιθανώς μεθυσμένο οδηγό. Όταν έφτασαν στο σημείο, τους περίμενε κάτι πολύ παράξενο. 

Ένας εργάτης οικοδομής είχε παγιδεύσει το όχημα ενός μεθυσμένου οδηγού με τον εκσκαφέα του.

53

‘Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω αυτό,’ είπε ο αρχιφύλακας Leanne Butler. ‘Ήταν παράξενος ο τρόπος του, αλλά πολύ αποτελεσματικός.’

Ο εργάτης της οικοδομής είπε πως κατάλαβε πως ο οδηγός ήταν μεθυσμένος ενώ δούλευε και αμέσως τον απέτρεψε από το να φύγει.

‘Ενώ δεν ενθαρρύνουμε τους πολίτες να εμπλέκονται με άλλους πολίτες και να τους συλλαμβάνουν, στην περίπτωση αυτή είχαμε αίσιο τέλος και κανείς δεν έπαθε τίποτα,’ είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πράγματι, όταν οι αστυνομικοί έκαναν αλκοτέστ στον οδηγό είδαν πως τα επίπεδα οινοπνεύματος στο αίμα του ήταν τρεις φορές πάνω από τα νόμιμα όρια.

Η ασυνήθιστη αυτή ιστορία δεν πέρασε απαρατήρητη από τα social media και πολλοί επικρότησαν την αντίδραση του εργάτη.

Κάθε χρόνο, σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν πάρα πολλοί άνθρωποι επειδή πίνουν και οδηγούν μεθυσμένοι. Δυστυχώς, στην περίοδο των γιορτών παρατηρείται αύξηση στα δυστυχήματα αυτά. Είναι σημαντικό να μην αφήνουμε κάποιον που έχει πιει να οδηγήσει.

Από την άλλη, αν δεν είναι κανείς διατεθειμένος να το κάνει, καλύτερα να μετακινηθείτε με ταξί.

Credit: davidwolfe.com

Αφήστε το σχόλιο σας: