Όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες από την πλατεία Συντάγματος - Fanpage

Όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες από την πλατεία Συντάγματος

Μια ευχάριστη νότα εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού

Μια νότα αισιοδοξίας εν μέσω lockdown και πανδημίας κορωνοϊού ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία Συντάγματος.

Την ευκαιρία να αντικρίσουν όμορφες εικόνες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στην πλατεία Συντάγματος είχαν όσοι πέρασαν αργά το απόγευμα από το σημείο.

Τα Χριστούγεννα 2020 είναι αρκετά διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με τον κορωνοϊό να έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητα των πολιτών.

Το δεύτερο lockdown, αν και πιο «χαλαρό» από το πρώτο της περασμένης Άνοιξης, έχει οδηγήσει σε περιορισμό των μετακινήσεων, με πολλούς κατοίκους της πόλης να παραμένουν στα σπίτια τους τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες οι εργασίες ήταν πυρετώδεις από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων για να μπει ο στολισμός στο κέντρο και στις συνοικίες της Αθήνας και να δοθεί έτσι μια γιορτινή ατμόσφαιρα εν μέσω lockdown. Η πλατεία Συντάγματος, όπως φαίνεται και στις εικόνες, έχει πλημμυρίσει φως. Λαμπάκια και στολίδια έχουν τοποθετηθεί στα δέντρα, ενώ τα βλέμματα συγκεντρώνουν τα δύο «αερόστατα» και φυσικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πλατείας.

Ορισμένοι από αυτούς που πέρασαν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 από την πλατεία Συντάγματος επέστρεφαν από ψώνια σε εμπορικά καταστήματα μέσω της νέας μεθόδου αγοράς προϊόντων click away. Με το κρύο να είναι τσουχτερό και τη βροχή να πέφτει κατά διαστήματα, η ατμόσφαιρα στην πλατεία Συντάγματος ήταν γιορτινή, με 12 ημέρες να απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα 2020.

Πηγή: athensvoice.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: