Όταν έμαθε ΤΙ έκανε η Κόρη της στο Διαδίκτυο... Σοκαρίστηκε. Σήμερα Προειδοποιεί όλους τους Γονείς... - Fanpage

Όταν έμαθε ΤΙ έκανε η Κόρη της στο Διαδίκτυο… Σοκαρίστηκε. Σήμερα Προειδοποιεί όλους τους Γονείς…

H Cara Schneider ποτέ δε περίμενε η κόρη της να ασκεί bullying σε ένα άλλο παιδί. Την ανέθρεψε να είναι ευγενική, συμπονετική και υπερασπίζεται τους άλλους. Αλλά όταν έπιασε τη κόρη της Hailey, να χρησιμοποιεί το κινητό της για να πειράζει ένα άλλο παιδί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπρεπε να σκεφτεί μια τιμωρία, ισάξια του εγκλήματος. 

Αποφάσισε ότι θα έβαζε τη κόρη της να πουλήσει το πολύτιμο iPod κινητό της και θα έκανε δωρεά τα χρήματα σε μια οργάνωση που ασχολείται με ζητήματα bullying. Αντί όμως να πουλήσει αμέσως το κινητό, προχώρησε σε μια πιο ριζική μέθοδο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της κόρης της, που κρατάει ένα χαρτί που γράφει την εξομολόγησή της.

1

Το χαρτί γράφει: «Το όνομά μου είναι Hailey. Είμαι ένα ευγενικό, έξυπνο κορίτσι που νοιάζεται για τους άλλους, αλλά κάνω κακές επιλογές με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Ως τιμωρία, πουλάω το iPod μου και θα κάνω δωρεά τα χρήματα στην οργάνωση ‘Νικάω το Bullying’, με την ελπίδα να αλλάξω τη συμπεριφορά μου, όπως και να υπάρξει ευαισθητοποίηση για το bullying. Γιατί το bullying είναι λάθος.»

Η Cara κατέβασε τη φωτογραφία, όταν το κινητό πουλήθηκε, αλλά η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε άλλες ιστοσελίδες από άλλους χρήστες, και πολλοί αμφισβήτησαν τη διαπαιδαγώγησή της.

Αλλά η Cara δεν υποχώρησε. «Δεν ανησυχώ για την αρνητική εικόνα που δημιουργήθηκε για τη τιμωρία της,» έγραψε η Cara, στη σελίδα της στο Facebook. «Είμαι η μητέρα της και έκανα αυτό που πίστευα ως καλύτερο με δεδομένη τη κατάσταση. Έχω δοκιμάσει και άλλες τιμωρίες, και αυτή ταιριάζει σε αυτό που έκανε. Δε μετανιώνω τίποτα.» 

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: