Όταν Δείτε τον Λόγο που οι Τρομοκράτες του ISIS εκτέλεσαν ένα Μωράκι, θα Τρέμετε από ΟΡΓΗ! - Fanpage

Όταν Δείτε τον Λόγο που οι Τρομοκράτες του ISIS εκτέλεσαν ένα Μωράκι, θα Τρέμετε από ΟΡΓΗ!

Ένα μωρό εκτελέστηκε από το Ισλαμικό Κράτος στη Μέση Ανατολή, όταν ο Αυστραλός τζιχαντιστής πατέρας προσπάθησε να δραπετεύσει από την ζώνη πολέμου και να επιστρέψει στη πατρίδα του.

Το μωρό από την Αυστραλία, που το φύλο του παραμένει άγνωστο, πιστεύεται ότι έχει σκοτωθεί από εκδίκηση, όταν ο πατέρας του παιδιού επικοινώνησε με τις αρχές σε μια προσπάθεια να διαφύγει από την εμπόλεμη ζώνη στη Συρία και το Ιράκ, σύμφωνα με τη Daily Telegraph.

Οι αρχές δεν επιβεβαιώνουν την ηλικία του μωρού ή πως σκοτώθηκε το παιδί.

1

Ο Γενικός Εισαγγελέας George Brandis δήλωσε ότι η Αυστραλιανή κυβέρνηση καταδικάζει «κάθε γονιό που παίρνει την οικογένειά του στην εμπόλεμη ζώνη.»

Υπάρχουν πάνω από 100 Αυστραλοί τρομοκράτες που μάχονται για τρομοκρατικές οργανώσεις.

 

Σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τους μαχητές να διαφύγουν, το Ισλαμικό Κράτος πιστεύεται ότι ελέγχει τα χρήματα και παίρνει τα διαβατήριά του, σύμφωνα με την Daily Telegraph.

Για λόγους ασφαλείας, θεσπίστηκαν νόμοι το 2015 που αποτρέπουν τους Αυστραλούς τζιχαντιστές να επιστρέψουν στη πατρίδα τους, αλλά παραμένουν κάποιες ελλείψεις, που πρέπει να αναθεωρηθούν.

2

Μέχρι στιγμής, μόνο ένα άτομο, ο εξτρεμιστής Khaled Sharrouf, έχει χάσει την Αυστραλιανή υπηκοότητά του, παρά το γεγονός ότι αναφέρεται ότι σκοτώθηκε πριν 2 χρόνια. Ο Sharrouf δέχτηκε αποδοκιμασίες, όταν ο μικρός του γιος κρατούσε ένα κομμένο ανθρώπινο κεφάλι και η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα social media.

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: