Όταν είδε τα μάτια του γιου της να γίνονται πράσινα, πάγωσε. Η διάγνωση του γιατρού επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους της... - Fanpage

Όταν είδε τα μάτια του γιου της να γίνονται πράσινα, πάγωσε. Η διάγνωση του γιατρού επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους της…

H Amy, ο Rusty Hofmann και τα τρία έφηβα αγόρια τους αποκαλούν τους εαυτούς τους ‘η ομάδα των πέντε.’ Κοιτώντας τους σήμερα, να γελάνε και να είναι γεμάτοι ζωή, δεν θα μπορείτε με τίποτα να μαντέψετε την ασθένεια που χτύπησε την οικογένεια την άνοιξη του 2012.

Ο Rusty πάντα ήταν ένας πολύ καλός πατέρας. Είναι ο επικεφαλής της επεμβατικής ακτινολογίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Stanford αλλά παρόλα αυτά βρίσκει χρόνο για να πηγαίνει για ψάρεμα και να παίζει λακρός με τα αγόρια του.

Ο Rusty είχε πάει τα παιδιά του για κολύμπι μία μέρα του Μαρτίου του 2012 και όταν επέστρεψαν, η Amy παρατήρησε κάτι παράξενο στον μικρότερο γιο τους. Ο Grady, που ήταν μόλις 9 τότε, είχε κάποια πολύ παράξενα συμπτώματα.

Τα μάτια του είχαν γίνει πράσινα και αυτό ανησύχησε πολύ τους γονείς του. Έτσι, τον πήγαν στο νοσοκομείο για να καταλάβουν τι του συμβαίνει.

Στις 31 Μαρτίου, ο Grady διαγνώστηκε με απλαστική αναιμία, μία ασθένεια που χτυπάει το συκώτι και τον μυελό των οστών. Ο Rusty προσπάθησε να αναλάβει δράση για να σώσει τον γιο του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όταν ο Rusty ήταν στην ιατρική σχολή, το ποσοστό θνησιμότητας της απλαστικής αναιμίας ήταν 80%. Ήταν αποφασισμένοι όμως να μην αφήσουν τον γιο τους να φύγει.

Ο Rusty ήξερε μία επέμβαση που θα μπορούσε να σώσει το συκώτι του Grady και μόλις την τέλειωσε με επιτυχία, το συκώτι του είχε σταθεροποιηθεί. Ωστόσο, το πρόβλημα με τον μυελό των οστών παρέμενε.

Ενώ είναι σπάνιο ένας γονιός να είναι κατάλληλος δότης μυελού των οστών για το παιδί του, ο Grady και ο Rusty ήταν απόλυτα συμβατοί. Ο Grady πήρε τον μυελό των οστών του πατέρα του και έτσι σώθηκε η ζωή του.

Ο Rusty εξήγησε πως το αίμα του Grady είναι πλέον πανομοιότυπο με το δικό του. 5 χρόνια μετά, ο Grady είναι ένας υγιής 14χρονος και μόλις αποφοίτησε από το γυμνάσιο.

Η οικογένεια είναι πιο δυνατή από ποτέ και ο Grady έχει έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό με τον πατέρα του. Όλα τα αγόρια συμφωνούν πως έχουν τον καλύτερο πατέρα του κόσμου. Ξέρει να ισορροπεί την οικογένεια και την δουλειά και έχει αποδείξει πως θα έκανε τα πάντα για την οικογένειά του.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

Credit: liftable.com

Αφήστε το σχόλιο σας: