Όταν οι Αστυνομικοί συνειδητοποίησαν το Φριχτό έγκλημα που διέπραξαν αυτοί οι Γονείς στον 4χρονο Γιο τους, ΠΑΓΩΣΑΝ... - Fanpage

Όταν οι Αστυνομικοί συνειδητοποίησαν το Φριχτό έγκλημα που διέπραξαν αυτοί οι Γονείς στον 4χρονο Γιο τους, ΠΑΓΩΣΑΝ…

Κανένα έγκλημα δεν είναι πιο ειδεχθές από την δολοφονία ή την σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού. Και αυτός ο 20χρονος κατηγορείται και για τα δύο. Το παιδί βρέθηκε χωρίς αισθήσεις από την αστυνομία και όταν άρχισαν το ανθρωποκυνηγητό του Keith Lambing, τον βρήκαν να κρύβεται στο σπίτι της μητέρας του.

Ο μικρός Bentley Miller βιάστηκε και βρέθηκε στο αυτοκίνητο της 43χρονης Kristen Herold. Αν και το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα για να σωθεί. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στο νοσοκομείο. Τώρα η οικογένεια και ολόκληρη η κοινωνία θρηνεί για τον τραγικό χαμό του.

Το μικρό αγόρι πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία εξαιτίας του βιασμού. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο δράστης, έκαψε το αριστερό χέρι του αγοριού και το άφησε χωρίς φροντίδα τις προηγούμενες μέρες. Ο Bentley επίσης προκάλεσε πολλές μελανιές και γδαρσίματα σε όλο του το σώμα. Η αστυνομία είναι βέβαιη ότι ο δράστης είναι ο Lambing.

«Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο στα 22 χρόνια που ασκώ το επάγγελμα του εισαγγελέα,» αναφέρει ο Richard Goldinger. «Είναι τρομερό. Είναι αδιανόητο που κάποιος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο σε άλλον άνθρωπο, πόσο μάλλον σε ένα 4χρονο παιδί.»

Η μητέρα του κατηγορούμενου δήλωσε στις αρχές ότι ζούσε σε ξενοδοχείο με τον γιο της Keith Lambing μαζί με την φίλη της, το γιο της Bentley, και το τεσσάρων μηνών μωρό τους.

Το πρωινό της 22ας Μαρτίου 2017 ήταν παράξενο. Νωρίς το πρωί, ο Lambing ειδοποίησε τη μητέρα του ότι προέκυψε κάτι επείγον. Ισχυρίστηκε ότι ο Bentley έπαθε κάτι έκτακτο ιατρικής φύσης και ήθελε η μητέρα του να έρθει να τον πάρει.

Αργότερα, ο Lambing βρέθηκε να κρύβεται σε μια εγκατελελειμένη αποθήκη του σπιτιού μαζί με την μητέρα του. Εντοπίστηκαν μόλις μια μέρα μετά το θάνατο του παιδιού.

Ο Lambing δέχτηκε πολλαπλές κατηγορίες και αν καταδικαστεί θα φυλακιστεί ισόβια. Αλλά οι εισαγγελείς πιέζουν να επιβληθεί ακόμα και η θανατική ποινή.

Η μητέρα του Herold κατηγορείται με παρεμπόδιση σύλληψης και συνυπεύθυνη για αμέλεια ανήλικου παιδιού. Και η φίλη του Lambing, η 21χρονη Mackenzie Peters, μητέρα του παιδιού, κατηγορείται για αμέλεια παιδιού.

Η τοπική κοινωνία σοκαρίστηκε από το ειδεχθές έγκλημα. Σε δίκη που έγινε τις επόμενες μέρες, ο Lambing έκλαιγε αλλά αρνήθηκε ότι σκότωσε τον μικρό Bentley. Όταν ρωτήθηκε αν το έκανε, απάντησε «Όχι, κύριε».


Πιστεύετε ότι του αξίζει η θανατική ποινή;

Credit: Awm

Αφήστε το σχόλιο σας: