12χρονη ανέβασε ΑΥΤΕΣ τις Φωτογραφίες και τώρα δέχεται απειλές για την Ζωή της. Δείτε τις και θα Εξοργιστείτε! - Fanpage

12χρονη ανέβασε ΑΥΤΕΣ τις Φωτογραφίες και τώρα δέχεται απειλές για την Ζωή της. Δείτε τις και θα Εξοργιστείτε!

Εικόνες στο Facebook δείχνουν ένα 12χρονο κορίτσι από την Utah να ποζάρει δίπλα στα κουφάρια ζώων που σκότωσε στο κυνήγι και έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και κριτικής. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν κάνει αναρτήσεις στην σελίδα της Aryanna Gourdin, συμπεριλαμβανομένου και απειλών προς την ζωή της, σύμφωνα με αναφορές.

Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες φωτογραφίες δείχνουν την Aryanna να ποζάρει δίπλα από μία νεκρή καμηλοπάρδαλη, κρατώντας το τουφέκι της ψηλά για να πανηγυρίσει την νίκη της.

74

Οι φωτογραφίες την δείχνουν να κυνηγάει με τουφέκι και με τόξο. Έχει φωτογραφηθεί με αφρικανικά ζώα, όπως καμηλοπαρδάλεις και ζέβρες, αλλά και με ζώα που ζουν στην βόρεια Αμερική όπως αρκούδες και ελάφια.

Ο οικογενειακός τους φίλος, Mark Martineau, που έχει την εταιρία Rack Em Up Hunts και οργάνωσε το σαφάρι στην Αφρική στο οποίο πήρε μέρος και η Aryanna με τον πατέρα της, Eli, προσπάθησε να υπερασπιστεί το κορίτσι.

‘Όλες αυτές οι απειλές έγιναν προς το κορίτσι επειδή επέλεξε να κυνηγήσει,’ όπως έγραφε στην επαγγελματική του σελίδα.

75

‘Απειλείτε εκείνη και την οικογένειά της αλλά θα πρέπει να περάσετε από τον πατέρα της πρώτα, τον εαυτό μου και χιλιάδες άλλους. Σας υπόσχομαι πως δεν θα διστάσω.’ Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Aryanna προκάλεσαν ακόμα πιο ακραίες αντιδράσεις.

Κάποιοι είπαν: ‘Πραγματικά εύχομαι κάποιος να σε γδάρει,’ ‘με κάνει να θέλω να την σκοτώσω’ και ‘κάνε την χάρη στον κόσμο και σκότωσε τον εαυτό σου πριν κάποιος σε κάνει να εξαφανιστείς.’ Άλλοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν λέγοντας πως δεν έκανε κάτι παράνομο και πως το κρέας από τα νεκρά ζώα δωρίστηκε σε τοπικά ορφανοτροφεία.

Οι σκέψεις σας;

Credit: opposingviews.com

Αφήστε το σχόλιο σας: