12 Υπέροχες Αληθινές ιστορίες με που Δείχνουν πόσο Αξία Έχει μια Αγαπημένη Οικογένεια Σήμερα! - Fanpage

12 Υπέροχες Αληθινές ιστορίες με που Δείχνουν πόσο Αξία Έχει μια Αγαπημένη Οικογένεια Σήμερα!

Συγκεντρώσαμε τις παρακάτω ιστορίες με ιδιαίτερη οικογενειακή ατμόσφαιρα και τις μοιραζόμαστε μαζί σας.

1

 • Στην οικογένειά μας έχουμε κουδούνισμα με κωδικό. Όταν κάποιος επιστρέφει από κάπου και θέλει επειγόντως να πάει τουαλέτα, πρέπει να χτυπάει επίμονα το κουδούνι. Αυτό σημαίνει ότι όλοι πρέπει να τρέξουμε να ανοίξουμε την πόρτα. Διαφορετικά, κανείς δεν πρόκειται να σου ανοίξει την πόρτα.
 • Μια φορά το μήνα όλη η οικογένεια πηγαίναμε στο εμπορικό κέντρο για ψώνια. Ο κανόνας ήταν ο εξής: ο καθένας πηγαίνει μόνος του, μέχρι να τελειώσουν τα χρήματά του και συναντιόμαστε 2 ώρες αργότερα στην έξοδο. Όλοι χωριστήκαμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Έκανα διάφορα ψώνια και μου έμεινε μισή ώρα. Περνάω έξω από ένα εστιατόριο και βλέπω όλη την οικογένειά μου να κάθεται και να τρώει! Δεν είχαν ψωνίσει τίποτα και εγώ στέκομαι σαν ηλίθια με πέντε σακούλες. Από τότε αυτή η παράδοση έχει σταματήσει.
 • Η μαμά κάποτε είπε ότι στις συγκεντρώσεις γονέων θα πηγαίνει μόνο στη μεγαλύτερη αδερφή μου και στις δικές μου θα έρχεται ο μπαμπάς: βλέπετε δε θέλει να ντρέπεται για μένα. Πήγε ο μπαμπάς και γύρισε. Είπε ότι δεν ανέφεραν τίποτα για μένα. Αποδείχθηκε ότι είχε πάει σε λάθος αίθουσα!
 • Στο σπίτι έχω 5 άντρες: Τον άντρα μου και τέσσερις γιους. 20, 17, 15 και 8 ετών. Είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια και με βοηθούν πολύ. Αλλά πως τρελαίνουν αυτές οι κρέπες που μου ζητάνε συνέχεια να φτιάχνω. Και αναγκάζομαι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα να κάνω κρέπες. Εκείνη την ώρα είμαι έτοιμη να σκοτώσω με το τηγάνι οποιονδήποτε πλησιάσει και ρωτήσει «Πότε θα είναι έτοιμες οι κρέπες;»

2

 • Ο άντρας μου έχει μια διάσημη μυστική συνταγή για μαρμελάδα από πικραλίδα. Κάθε χρόνο μαζεύει πικραλίδες, κλείνεται στη κουζίνα και φτιάχνει μαρμελάδα. Η μαρμελάδα θυμίζει περισσότερο νερό, στην καλύτερη σιρόπι. Αλλά μετά από κάποιες μέρες, πήζει και θυμίζει μαρμελάδα. Ο άντρας μου περηφανεύεται γι’ αυτό, σύμφωνα με τη δική του συνταγή. Μόνο εγώ όμως ξέρω γιατί πήζει η μαρμελάδα του, γιατί όταν λείπει από το σπίτι, ανοίγω τα βαζάκια του, τα φέρνω σε βρασμό και προσθέτω ζελατίνη.
 • Με τον άντρα μου βάλαμε στοίχημα για βλαβερές συνήθειες (εκείνος καπνίζει, εγώ αγαπώ τα γλυκά), και όποιος αντέξει παραπάνω χωρίς τη συνήθειά του θα πάρει 100 ευρώ από τον άλλον. Πέρασαν δύο χρόνια: ο άντρας μου δεν καπνίζει και εγώ συνεχίζω να τρώω γλυκά. Μπορεί να κέρδισε τα χρήματα, αλλά τα ξόδεψε για μένα.
 • Με τον άντρα μου πήγαμε να μαζέψουμε μανιτάρια. Ξαφνικά μέσα από κάτι θάμνους μας επιτέθηκαν δύο μεγάλα μπουλντόγκ. Ο άντρας μου με έβαλε πίσω του και πήγε προς το μέρος τους με το μαχαίρι που είχε για τα μανιτάρια. Όλα έληξαν όταν ο ιδιοκτήτης τους τα φώναξε και έφυγαν. Αλλά εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι ο άντρας μου θα έδινε τη ζωή του για μένα και ότι δεν είναι δειλός. Και τα λόγια του περί αγάπης, δε μένουν μόνο στα λόγια.
 • Με τον άντρα μου δεν έχουμε πλούσιους γονείς, αλλά σε γιορτές μας κάνουν δώρο αξιόλογα ποσά. Όταν παντρευτήκαμε, αποφασίσαμε αυτά τα χρήματα να τα αποταμιεύουμε για δύσκολες μέρες. Αλλά ευτυχώς αυτές οι μέρες δεν ήρθαν ποτέ. Φέτος έχουμε δέκατη επέτειο γάμου και αποφασίσαμε να ξοδέψουμε αυτά τα χρήματα. Αγοράσαμε στους γονείς μου ένα νέο αυτοκίνητο και στους γονείς του άντρα μου κάναμε ανακαίνιση.

3

 • Όταν θα πρέπει να γνωριστούν οι γονείς μου με τους γονείς του φίλου μου, θα χρειαστεί να κάνουμε μετάφραση, μιας και οι γονείς του θα μιλάνε γερμανικά, ο φίλος μου θα μεταφράζει στα αγγλικά, και εγώ στη μαμά στα ελληνικά και η μαμά στον άντρα της στα νορβηγικά. Μέχρι να φτάσει κάτι στον τελευταίο, θα είναι σαν να παίζουμε σπασμένο τηλέφωνο…
 • Η αδερφή μου είναι έξι ετών. Εγώ και η μητέρα μου έχουμε μεγάλο μέγεθος στήθους και η μικρή μου αδερφή πιστεύει ότι δε θα γίνει όπως εμείς και προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση: πήρε την σιλικόνη για οικοδομές του μπαμπά και γέμισε τις θήκες του σουτιέν με αυτό. Όλοι είμαστε τώρα στο νοσοκομείο: η μαμά κλαίει, εγώ είμαι σοκαρισμένη και ο μπαμπάς γελάει. Και η μικρή μου αδερφή νιώθει ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.
 • Εξαιτίας της δουλειάς, λείπω εδώ και δύο μήνες μακριά από το σπίτι. Με τη γυναίκα μου και τον μικρό μου γιο μιλάμε μέσω Skype. Και πρόσεξα ότι στις κλήσεις μας ο γιος μου στην ουσία δεν επικοινωνεί, και την τελευταία φορά δεν ήρθε καν να μιλήσει. Ο διάλογος της γυναίκας μου με τον γιο μας:— Έλα να μιλήσεις με τον μπαμπά.
  — Όχι!
  — Μα καλά, δεν αγαπάς τον μπαμπά;
  — Όχι!
  — Γιατί;
  — Μας άφησε και δεν φτιάχνει πια να φάμε. Και σε μένα αρέσει όπως και στον μπαμπά να μαγειρεύω.Μάζεψα τα πράγματά μου και γύρισα σπίτι στην οικογένειά μου 🙂

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: