14 Άνθρωποι που ξέφυγαν από την Κόλαση των Ναρκωτικών και μεταμορφώθηκαν. Η Αλλαγή τους, θα σας Σοκάρει! - Fanpage

14 Άνθρωποι που ξέφυγαν από την Κόλαση των Ναρκωτικών και μεταμορφώθηκαν. Η Αλλαγή τους, θα σας Σοκάρει!

Όλοι γνωρίζουν ότι τα ναρκωτικά είναι καταστροφικά. Αλλά ποτέ δεν παύει να μας σοκάρει η επίδραση τους στους χρήστες – ειδικά στην εμφανίση τους. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν χρήστες ναρκωτικών πριν και μετά και είναι απίστευτα εντυπωσιακές.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η γυναίκα σε αυτή την φωτογραφία ήταν μόλις 19 χρονών! Όπως λέει η ίδια: «Ζύγιζα περίπου 45 κιλά… Έκλεβα τους φίλους μου για ναρκωτικά. Έκλεβα από την οικογένεια μου. Έλεγα ψέματα. Απάτησα. Πλήγωσα πολύ καλούς ανθρώπους. Έχουν περάσει 10 χρόνια και είμαι έτοιμη να αφήσω το παρελθόν στο παρελθόν. Είμαι ολόκληρη, δυνατή και περήφανη για τον εαυτό μου.»

3

Σήμερα είναι μια 32χρονη, ευτυχισμένη, υγιής μητέρα. Είναι σχεδόν απίστευτο ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα που χαμογελά στην κάμερα!

4

Και η επόμενη μεταμόρφωση είναι απίθανη. Αυτή η νεαρή γυναίκα ήταν εθισμένη στην ηρωίνη για χρόνια. Η κατάσταση της χειροτέρεψε μέχρι που τελικά πήγε για αποτοξίνωση. Έτσι, έκοψε τα ναρκωτικά και έχτισε εκ νέου την ζωή της. Εντυπωσιακό.

5

Και αυτή η γυναίκα ήταν εθισμένη στην ηρωίνη, με τρομερές παρενέργειες, όπως ακμή στο πρόσωπο. Πλέον είναι νηφάλια εδώ και 8 μήνες και φαίνεται ξεκάθαρα πόσο επηρέασαν τα ναρκωτικά το σώμα της. Δείχνει φανταστική!

8 Months #Sober #FuckHeroin #FuckMeth #MyFirstDrugDealerWasADoctor #12thTimesTheCharm 8 miraculous months sober… #Longest I've ever went… without being forced. Because I #Want it this time. #Recovering #HEROINADDICT #MethAddict #WeDoRecover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Your Neighborhood Hope Dealer (@bilderbackbrooke_) στις

Αυτός ο τύπος είχε μπλέξει με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, η οποία κυκλοφορεί σε κάποια μέρη των ΗΠΑ σαν επιδημία. Είναι φτηνή, πολύ εθιστική και καταστρέφει γρήγορα το σώμα του χρηστη. Είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά. Μπράβο του που κατάφερε να ξεφύγει!

7

Άλλη μια γυναίκα θύμα της ηρωίνης. Ξεκίνησε να κάνει χρήση κατά την διάρκεια ενός επεισοδίου κατάθλιψης. Η ηρωίνη δυστυχώς έκανε την κατάσταση χειρότερη. Με την βοήθεια της οικογένειας και των φίλων της τα κατάφερε. Η φωτογραφία της στο «μετά» είναι τραβηγμένη την 826η μέρα που ήταν καθαρή.

8

Δεν είναι πάντα τα ναρκωτικά που προκαλούν εθισμό. Το πρόβλημα αυτού του άντρα ήταν το φαγητό. Είναι απίστευτα δύσκολο να επανέλθει κανείς από σοβαρές διατροφικές διαταραχές, εν μέρει επειδή ποτέ στην ουσία δεν μπορεί να κόψει το φαγητό. Πρέπει να αναπτύξει μια νέα και πιο υγιή σχέση με το φαγητό, κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία!

9

Αυτός ο άντρας είχε κατάθλιψη και ήταν κάτω από το κανονικό βάρος, όταν τράβηξε αυτή την φωτογραφία, μια μέρα πριν μπει στην φυλακή εξαιτίας της κοκαΐνης. Δεν τον ένοιαζε το φαγητό ή ο ύπνος. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η λευκή σκόνη.

10

Σήμερα είναι υγιής και μπορεί να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό του!

11

Πρησμένα κόκκινα μάτια και μιζέρια: αυτή ήταν η πραγματικότητα της για πολύ καιρό. Μέχρι που αποφάσισε να φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή της, να σταματήσει τον εθισμό και να ανακαλύψει τον υπέροχο άνθρωπο που έκρυβε μέσα της.

12

Αυτός ο άντρας δεν μπορεί καν να το πιστέψει. Έναν χρόνο πριν έκοψε την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και σήμερα η αλλαγή είναι τεράστια.

13

Η ιστορία αυτού του νεαρού άντρα είναι ιδιαίτερα σκληρή, αφού εθίστηκε στην ηρωίνη όταν ήταν παιδί. Για 7 απαίσια χρόνια η ζωή του οριζόταν από τα ναρκωτικά.

14

Η τύχη του άλλαξε όταν συνάντησε μια κοινωνική λειτουργό που τον έβαλε σε πρόγραμμα αποκατάστασης. 9 μήνες αργότερα η μεταμόρφωση είναι απίστευτη. Είναι σίγουρα στον δρόμο για μια καλύτερη ζωή.

15

Καθαρό δέρμα, λαμπερά μάτια, υγιές βάρος… είναι απίστευτο το τι κάνουν 90 μέρες χωρίς κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

16

Άλλο ένα θύμα της μεθαμφεταμίνης. Αυτή η γυναίκα είναι καθαρή εδώ και 5 χρόνια και φαίνεται να έχει ανακαλύψει εκ νέου την χαρά της ζωής! Είναι περήφανη για το κατόρθωμα της και είναι αποφασισμένη να μην γυρίσει πίσω ποτέ ξανα.

17

Πετσί και κόκαλο: όταν ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και την ηρωίνη, δεν τον ένοιαζε τίποτα, ούτε καν η υγεία ή η ευημερία του. Νόμιζε ότι είχε πλάκα, όταν πρωτοξεκίνησε τα ναρκωτικά. Πλέον είναι 3 χρόνια καθαρός και έχει μάθει να απολαμβάνει την ζωή.

18

Αυτή η γυναίκα νόμιζε ότι δεν θα μπορούσε να ανακουφίσει την ψυχική της οδύνη, αφού έπαιρνε μεθαμφεταμίνη και παυσίπονα για 15 χρόνια. Αλλά το 2012 κατάφερε να ξεφύγει από τον εθισμό της και να χτίσει μια καινούρια ζωή. Είναι πεπεισμένη ότι υπάρχει ελπίδα για όλους πλέον. Απλά δείτε την και θα συμφωνήσετε.

Είναι τρομερό το πόσο μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο τα ναρκωτικά. Αλλά γι’αυτό τον λόγο οι άνθρωπο αυτοί πρέπει να είναι περήφανοι που νίκησαν αυτόν τον δαίμονα. Πλέον ζουν πιο ευτυχισμένα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο τους. Σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: