17χρονο μοντέλο χάνει τα μαλλιά της, αλλά αυτές οι φωτογραφίες σπάνε τα στερεότυπα και δείχνουν την ξεχωριστή ομορφιά της - Fanpage

17χρονο μοντέλο χάνει τα μαλλιά της, αλλά αυτές οι φωτογραφίες σπάνε τα στερεότυπα και δείχνουν την ξεχωριστή ομορφιά της

H 17χρονη Andrea Sierra Salazar από το Μακάλεν του Τέξας συγκλονίστηκε όταν διαγνώστηκε με λεμφικό καρκίνο. Το μοντέλο πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια των όμορφων καστανών της μαλλιών, λόγω της θεραπείας.

1

«Πριν τη χημειοθεραπεία πάντα είχα αυτοπεποίθηση», δήλωσε ξ Andrea. «Έτσι, όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν, θα κοιταζόμουν στον καθρέφτη και δεν αισθανόμουν σίγουρη για τον εαυτό μου.» Στην αρχή, ένιωθε πολύ αμήχανα για την εμφάνισή της για να κάνει μια φωτογράφηση χωρίς περούκα. Αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τίποτα για να ντρέπεται, και θα μπορούσε ακόμη και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για άλλα κορίτσια που αγωνίζονται με σοβαρές ασθένειες.

2

3

«Βλέπω όλα αυτά τα μικρά κορίτσια, και μπορείτε να το δείτε στα πρόσωπά τους ότι χάνουν κάθε αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους. Θέλω να γνωρίζουν ότι τα μαλλιά τους ή οι φυσικές ιδιότητες τους δεν καθορίζουν το ποιες είναι. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η εσωτερική σας ομορφιά, ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στους άλλους, και αν είστε ένα καλόκαρδο άτομο, αυτό φαίνεται.»

4

Σοφά λόγια μιας όμορφης νεαρής κοπέλας!

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: