19χρονη Κάνει 6 Συνεχόμενα Τεστ Εγκυμοσύνης και Βγαίνουν όλα Αρνητικά. Αυτή όμως ακόμα Πιστεύει ότι είναι έγκυος! - Fanpage

19χρονη Κάνει 6 Συνεχόμενα Τεστ Εγκυμοσύνης και Βγαίνουν όλα Αρνητικά. Αυτή όμως ακόμα Πιστεύει ότι είναι έγκυος!

Μια 19χρονη πιστεύει ότι είναι 9 μηνών έγκυος με τον Ιησού Χριστό, αν και κάθε τεστ εγκυμοσύνης που έχει κάνει έχει βρει αρνητικό! Η οικογένεια της 19χρονης αναζητά βοήθα, αφού η κοπέλα άρχισε να ισχυρίζεται ότι είναι 9 μηνών έγκυος με τον Ιησού Χριστό.

“Ξέρω ότι η εγκυμοσύνη μου είναι αληθινή. Έχω πάρει τουλάχιστον 10 κιλά”, είπε η Haley κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Dr. Phil. “Ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό με κλότσησε στο στομάχι και νιώθω το κεφάλι του ακριβώς εδώ, κάτω από τον αφαλό μου.”

Η Kristi, η μητέρα της Haley, και η αδερφή τους ισχυρίζονται ότι η Haley είναι καταναγκαστική ψεύτρα και κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή. “Η οικογένεια, οι φίλοι μου, οι πάστορες μου στην εκκλησία, δεν πιστεύουν ότι είμαι έγκυος”, είπε η Haley στον Dr. Phil.

“Ξέρω ότι είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει που η οικογένεια μου με απαρνιέται. Όλα έχουν να κάνουν με το αν πιστεύεις πραγματικά ή όχι στον Ιησού… Δεν με νοιάζουν τα τεστ εγκυμοσύνης ή τι λέει ένας γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορέσει να του αρνηθεί ότι είναι ο σωτήρας μου.”

Από τότε που άρχισε να λέει στον κόσμο ότι είναι έγκυος με το παιδί του Θεού, έχει κάνει τουλάχιστον 6 τεστ εγκυμοσύνης – και όλα βγήκαν αρνητικά. “Μάλλον απλά παχαίνεις”, της λένε όλοι. “Ξέρω ότι είναι ο Ιησούς”, λέει εκείνη.

Η Kristi και η άλλη κόρη της ελπίζουν ότι ο Dr. Phil θα μπορέσει να της παρέχει την βοήθεια που χρειάζεται για να ξεπεράσει αυτή την ψευδαίσθηση ότι είναι έγκυος με τον Ιησού.

Credit: mommypage.com

Αφήστε το σχόλιο σας: