20 Χρόνια μετά τον γάμο της κολλητής της ξανά έβαλε το φόρεμα που φορούσε ως παράνυφος. Ο λόγος; Συγκλονιστικός! - Fanpage

20 Χρόνια μετά τον γάμο της κολλητής της ξανά έβαλε το φόρεμα που φορούσε ως παράνυφος. Ο λόγος; Συγκλονιστικός!

Αυτό θα πει πραγματική φιλία! Αν έχετε παντρευτεί και είχατε παρανύμφους στο γάμο σας, πιθανόν να είπατε την φράση: «Σίγουρα θα το ξαναβάλεις αυτό το φόρεμα». Και οι φίλες σας χαμογέλασαν ευγενικά και μετά σας έβρισαν πίσω από την πλάτη σας.

Αλλά μια γυναίκα από το Kansas αποφάσισε να αποδείξει ότι μπορείς όντως να φορέσεις ξανά ένα φόρεμα παράνυμφου – ακόμη και 20 χρόνια αργότερα.

Η Tammi Sauer, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μητέρα από την Oklahoma, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο της την ημέρα της επετείου της, λέγοντας: «Αυτοί οι 22χρονοι γιορτάζουν 22 χρόνια γάμου. (Συγγνώμη για τα φορέματα, κορίτσια.)». Πολλοί φίλοι και συγγενείς δημοσίευσαν ευχές για την επέτειο, αλλά μια φίλη το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Η Heidi Mann, φίλη και πρώην παράνυμφος, απάντησε αμέσως, «Τι εννοείς συγγνώμη για τα φορέματα; Εγώ το φοράω όλη την ώρα» και δημοσίευσε φωτογραφίες της να φορά το μπορντό φόρεμα της, κάνοντας μπουγάδα, ποτίζοντας λουλούδια και διαβάζοντας ένα βιβλίο.

3

H Mann δήλωσε: «Η Tammi κι εγώ βρισκόμαστε σπάνια, αλλά συχνά γελάμε η μία με τις δημοσιεύσεις της άλλης στο Facebook. Αυτή την στιγμή σχεδιάζουμε την επίσκεψη ενός συγγραφέα στα σχολείο του Kansas City Metro. Προσωπικά πιστεύω ότι θα ταίριαζε τέλεια να διαβάσει κάτι η Tammi φορώντας το νυφικό της.»

4

«Φαίνεται ότι δεν ήθελαν όλες το 1995 ένα μακρύ, έξωμο φόρεμα σε μπορντό μπροκάρ ύφασμα που μοιάζει με τραπεζομάντιλο. Αυτά τα φορέματα φτιάχτηκαν στο χέρι από μαμάδες, γιαγιάδες και μοδίστρες», είπε η Tammi.

5

Και η ιστορία γίνεται ακόμη καλύτερη. Σε ποιον δεν αρέσουν οι φωτογραφίες από τα παλιά που δείχνουν πόσο χάλια ήταν η μόδα; Η επιλογή της Sauer ήταν τέλεια για την δεκαετία του ’90 και ευτυχώς κάποιες φίλες της το εκτιμούν.

6

Η Mann είπε ότι η μητέρα της είχε κρατήσει όλα τα παλιά της φορέματα από τότε που γινόταν παράνυμφος. «Τα φοράω σε τυχαίες στιγμές και ακολουθώ ό,τι κάνει η οικογένεια, συμπεριφέρομαι σαν να είναι εντελώς φυσιολογικό το ότι φοράω φόρεμα παρανύμφου.»

Η απάντηση της Sauer, όταν είδε τις φωτογραφίες της Mann; «Αυτό εδώ είναι το καλύτερο δώρο επετείου.»

Credit: scarymommy.com

Αφήστε το σχόλιο σας: