21 άνθρωποι εξομολογούνται πόσο τους έχουν κουράσει τα απαίσια κοινωνικά πρότυπα που είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν - Fanpage

21 άνθρωποι εξομολογούνται πόσο τους έχουν κουράσει τα απαίσια κοινωνικά πρότυπα που είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν

1. Να μισείς τη δουλειά σου και να δουλεύεις για να πληρώνεις λογαριασμούς και επιβίωση, και να πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε είδους πελάτη που σε αντιμετωπίζει ως κατώτερο με χαμόγελο. Αν υπερασπιστείς τον εαυτό σου με «μη επαγγελματικό τρόπο», είσαι τελειωμένος.

-Market0

2. Είμαι 42 ετών, ανύπαντρος, χωρίς παιδιά ή κατοικίδια, όλα όσα έχω χωράνε στο αμάξι μου και δεν έχω χρέη. Συνήθως ξοδεύω τα λεφτά μου σε εμπειρίες όπως ταξίδια, αντί να αγοράσω ένα σπίτι ή να σχεδιάσω πλάνο σύνταξης. Δε θέλω να παντρευτώ, δεν θέλω παιδιά, δε θέλω δάνεια και θέλω απλά να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου κάνοντας πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο. Όλοι όσοι ξέρω φαίνεται ότι έχουν πρόβλημα με τον τρόπο ζωής μου. Με κατηγορούν ότι φέρομαι ανώριμα ή εγωιστικά, επειδή δε θέλω υποθήκη ή 2 παιδιά, που σύμφωνα με τους άλλους είναι το κλειδί στην ευτυχία. Για μένα είναι εφιάλτης. Απολαμβάνω την ελευθερία μου και θα σταματήσω μόνο όταν πεθάνω.

-NWDiverdown

3. Είμαι νυχτοπούλι και μου αρέσει να μένω μέχρι τα ξημερώματα και να σηκώνομαι αργά το πρωί. Μισώ να σηκώνομαι νωρίς επειδή σημαίνει ότι πρέπει να πάω για ύπνο νωρίς και μου αρέσει να ξενυχτάω.

-FluffyMarshmallow90

4. Δε μου αρέσει να κάνω κουβεντούλα με το άτομο που με κουρεύει. Ειδικά αν υπάρχουν και άλλοι γύρω μου και είμαστε οι μόνοι που μιλάμε.

-Scrappy_Larue

5. Δε μου αρέσει να βγαίνω με συναδέλφους από το στρατό. Λες και είναι διασκεδαστικό να περνάς το ελεύθερό σου βράδυ με τύπους που όλη τη μέρα σε διατάζουν…

– Santhonax

6. Να ξυπνάω νωρίς για τη δουλειά καθημερινές, αν και άνετα μπορείς να εμφανιστείς στις 10 το πρωί και να τα προλάβεις όλα μέχρι το σχόλασμα. Θα ήθελα μερικά πρωινά να κάνω προσωπικά πράγματα, αντί για το Σαββατοκύριακο, και όχι να πηγαίνω στη δουλειά.

-Chrisl19

7. Να νιώθω ενοχές όποτε δεν κάνω κάτι «παραγωγικό». Δεν είμαι τεμπέλης επειδή δεν τρέχω στα βουνά ή δεν διακοσμώ το σπίτι μου κάθε Σαββατοκύριακο. Η χαλάρωση κάνει καλό και δε χρειάζεται κάθε ελεύθερο λεπτό να είναι γεμάτο με δραστηριότητες.

-Throne-Eins

8. Να υποκρίνεσαι ότι το να είσαι γονιός είναι το πιο φοβερό πράγμα του κόσμου. Αναμφίβολα, αγαπώ τα παιδιά μου, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά μπορούν να τρομοκρατούν τους γονείς και τα αδέρφια τους. Είναι μια εξαντλητική δουλειά χωρίς ανταπόκριση. Μου τη σπάει που ο κόσμος δεν είναι ειλικρινής ο ένας με τον άλλον για το πόσο ψυχοφθόρο είναι το γεγονός να είσαι γονιός. Νομίζω ότι δεν κοιμήθηκα τα πρώτα έξι χρόνια όταν απέκτησα παιδιά.

-ValyrianDisease

9. Κουβεντούλα με άτομα που είναι γνωστοί σου, αλλά δεν είναι φίλοι σου και πρέπει να τους μιλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, επειδή έκατσες δίπλα τους.

– GodonSpeed

10. Να δουλεύεις 8ωρο 5 μέρες την εβδομάδα. Θεωρώ ότι είναι τραγικό που είναι φυσιολογικό, αλλά αν πεις ότι θες να δουλέψεις λιγότερο, τότε χαρακτηρίζεσαι ως τεμπέλης. Θα χαιρόμουν να δουλεύαμε 4ημερο.

-Humblebee89

11. Ο κοινωνικός στιγματισμός για να παντρευτείς. Ίσως έχω καλύτερα πράγματα να ξοδέψω τα λεφτά μου σε μια λαμπερή τελετή και να καλέσω ένα σωρό άτομα που μετά βίας γνωρίζω. Προσωπικά με ενδιαφέρει ένα σύντροφο για να παντρευτώ και δε με ενδιαφέρει η τελετή, αλλά ο κοινός βίος.

-daily-disturbance

12. Είμαι γυναίκα που δεν φοράει μακιγιάζ. Κανείς δεν λέει κάτι, αλλά έχουν υπάρξει φορές που δε με έχουν καλέσει κάπου ή με θεωρούν ανώριμη που δε θέλω να φορέσω μακιγιάζ.

-glitterball82

13. Γιατί είναι εντάξει να παρενοχλούν ζευγάρια και άτομα να αποκτήσουν παιδιά; Ζούμε σε ένα εντελώς διαφορετικό κόσμο τώρα. Δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι ένα ζευγάρι ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσει παιδιά. Και Θεός φυλάξει αν τους πεις ότι ίσως δε θέλεις να κάνεις παιδιά…το βλέμμα του τρόμου και το σοκ είναι φοβερό.

-hopsandhorns

14. Να ντύνεσαι επαγγελματικά απλά για να κάτσεις όλη μέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή. Μεγάλωσα φορώντας τζιν και μπλουζάκια και δεν έχω ιδέα τι εννοούν όταν λένε «φυσιολογικά ρούχα».

-DarkTowerRose

15. Να μοιράζεσαι το λογαριασμό σε ίσα μέρη όταν τρως έξω με φίλους. Μπορεί να φαίνομαι τσιγκούνης, αλλά όταν εγώ τρώω ζυμαρικά με ένα μπουκάλι νερό και ο άλλος μια τεράστια μπριζόλα με 2 μερίδες πατάτες και πολλές μπύρες, θεωρώ ότι είναι άδικο να μοιραστεί ο λογαριασμός στη μέση.

master6494

16. Κάποιοι φίλοι μου έχουν μεγάλο πρόβλημα να δεσμευτούν για ένα κοινωνικό γεγονός, π.χ. αν ζητήσω αν θέλουν να κανονίσουμε κάτι για το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπως ένα δείπνο ή πάρτυ, η καλύτερη απάντηση είναι «πιθανόν ή ίσως». Όλοι ψάχνουν την καλύτερη εναλλακτική και κανείς δεν θέλει να σχεδιάσει κάτι για το μέλλον.

– Brian_Miles

17. Επειδή είμαι γυναίκα είμαι υποχρεωμένη να ξυρίζομαι παντού, επειδή υπάρχει προκατάληψη για τις γυναίκες ότι πρέπει να είναι άτριχες. Πιστεύω ότι η αποτρίχωση είναι γελοία.

-gayslugmaster69

18. Να αναγκάζεσαι να περάσεις χρόνο με την οικογένειά ή μακρινούς συγγενείς σε γιορτές ή διάφορες εκδηλώσεις, που με τους περισσότερους δεν έχεις τίποτα κοινό. Θέλω απλά να περάσω λίγο χρόνο με τους φίλους μου ή να απολαύσω το Σαββατοκύριακό μου στο σπίτι.

-Goldfinger888

19. Να δίνεις φιλιά ή αγκαλιές σε συγγενείς σου. Θεωρώ ότι είναι καθαρά επιλογή μου και δεν πρέπει να αναγκάζομαι να αγκαλιάζω ή να φιλάω διάφορες θείες ή παππούδες.

-FallenPrincessL

20. Να κάνεις παρέα με συναδέλφους. Πάντα με ρωτούν αν θέλω να κάτσω μαζί τους, με ρωτούν για τη προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει να κάθομαι μόνος μου, να ακούω μουσική, χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να φαίνομαι αρεστός.

-wynn66

21. Να φοράω γραβάτα. Είναι άβολη και δεν καταλαβαίνω το σκοπό της.

rj04d

Credit: Knowable

Αφήστε το σχόλιο σας: