28χρονο Μοντέλο έχει 3.000.000 followers στο instagram. Μόλις δείτε ΠΟΣΑ λεφτά βγάζει για Κάθε Φωτογραφία της, θα Ζαλιστείτε! - Fanpage

28χρονο Μοντέλο έχει 3.000.000 followers στο instagram. Μόλις δείτε ΠΟΣΑ λεφτά βγάζει για Κάθε Φωτογραφία της, θα Ζαλιστείτε!

To μοντέλο του Instagram και σταρ τηλεοπτικού ριάλιτι δεν είχε σκοπό να γίνει διάσημη του Instagram, έχοντας μεγαλώσει στην Νέα Ζηλανδία.

Από τότε που μετακόμισε στην Αυστραλία, η 28χρονη έχει αποκτήσει 3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Η ξανθιά καλλονή μοιράζεται τα κόλπα και τις συμβουλές με το κοινό της για το πως κατάφερε να αποκτήσει τόσους θαυμαστές και πως τώρα κερδίζει 3.000 δολάρια ανά δημοσίευση.

1

2

3

«Στην αρχή ποτέ δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με αυτό, αλλά πάντα είχα ένα πάθος να βγάζω φωτογραφίες,» αναφέρει Rosanna.

Όταν μετακόμισε στην Αυστραλία, της ζητήθηκε να πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι για τους Νεοζηλανδούς που ζουν και εργάζονται στην Αυστραλία.

Η ίδια λέει ότι η επιτυχία της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτή τη συμμετοχή.

«Αγοράσα το πρώτο μου σπίτι εδώ, που πάντα ήταν μακροπρόθεσμος στόχος, και τα social media μου επέτρεψαν να πηγαίνω στην πατρίδα μου και να βλέπω την οικογένειά μου στη Νέα Ζηλανδία όσο συχνά θέλω,» αναφέρει η Rosanna.

4

5

6

Η Rosanna λέει ότι είναι σημαντικό να επενδύσετε σε μια καλή φωτογραφική μηχανή που έχει δυνατότητες Wi-Fi capability, για να στέλνετε τις φωτογραφίες απευθείας στο κινητό για ανέβασμα.

Η δημοσίευση σε «ώρες αιχμής» είναι επίσης σημαντικό για να αποκτήσετε κοινό στο Instagram, που σημαίνει ότι πρέπει να τα ανεβάζετε μεταξύ 6.30 μ.μ. και 9 μ.μ. ή το πρωί, σύμφωνα με την Rosanna.

Συμβουλεύει ότι η αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές είναι ένας άλλος τρόπος για να φαίνεστε πιο «προσγειωμένοι», γι’ αυτό κάντε ερωτήσεις στη λεζάντα όπως «από από που είστε;».

7

8

Το μοντέλο αναφέρει ότι παρά την επιρροή της, παραμένει πολύ φυσιολογική: «Μέσα σε μια τυπική εβδομάδα, θα βγάλω βόλτα τα σκυλιά μου, θα πάω στο γυμναστήριο, θα μαγειρέψω κάποιο γεύμα και θα δω σειρές ή ταινίες. Νομίζω ότι είμαι πολύ φυσιολογική.»

 

Η Rosanna αναφέρει ότι τα χρήματα που της αποφέρει το Instagram εξαρτάται από τους ακόλουθους.

«Εξαρτάται από πόσους ακόλουθους έχεις και πόσο χρεώνεις ανά δημοσίευση. Αλλά το τυπικό είναι 0,1% των ακόλουθων που έχει την τρέχουσα στιγμή.»

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: