3χρονο Αγόρι λέει στους Γονείς του ότι δολοφονήθηκε στην προηγούμενη ζωή του. Έπειτα τους οδηγεί σε ένα Θαμμένο Πτώμα... - Fanpage

3χρονο Αγόρι λέει στους Γονείς του ότι δολοφονήθηκε στην προηγούμενη ζωή του. Έπειτα τους οδηγεί σε ένα Θαμμένο Πτώμα…

Τα θέματα της μετενσάρκωσης και ό, τι συμβαίνει μετά το θάνατο συζητούνται έντονα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τίποτα δεν συμβαίνει όταν πεθαίνουμε, άλλοι πιστεύουν στον παράδεισο και στην κόλαση και άλλοι πιστεύουν στην έννοια της μετενσάρκωσης – ότι θα επιστρέψουμε σε άλλη μορφή αφού πεθάνουμε.

Για τους ανθρώπους στη Μέση Ανατολή, η μετενσάρκωση είναι ένα μέρος των πεποιθήσεων και των πρακτικών τους. Έτσι, όταν ένα τρίχρονο αγόρι στην περιοχή Golan Heights κοντά στα σύνορα της Συρίας και του Ισραήλ είπε στους γονείς του ότι είχε δολοφονηθεί σε προηγούμενη ζωή, αλλά οι γονείς του δεν του έδωσαν σημασία.

Ο Δρ. Eli Lasch, ένας άνθρωπος που ήταν περισσότερο γνωστός για την ανάπτυξη του ιατρικού συστήματος στη Γάζα στο πλαίσιο μιας κυβερνητικής επιχείρησης του Ισραήλ τη δεκαετία του 1960, ήταν παρόν όταν το αγόρι άρχισε να λέει αυτή την ιστορία και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη στη συνέχεια. Ανάφερε τα γεγονότα στον Γερμανό θεραπευτή Trutz Hardo ο οποίος τα μοιράστηκε στο βιβλίο του «Τα παιδιά που έζησαν πριν: Μετενσάρκωση σήμερα».

Όταν το μικρό αγόρι έγινε τριών χρονών, άρχισε να λέει στους γονείς του ότι είχε δολοφονηθεί με τσεκούρι στην προηγούμενη ζωή του. Είπε επίσης ότι θυμήθηκε πού είχε ζήσει, έτσι οι γονείς του τον πήγαν στο χωριό που ισχυριζόταν.

Εκεί, τους είπε το όνομα που είχε στην προηγούμενη ζωή του και όταν ρώτησαν τους χωρικούς γι ‘αυτό το όνομα, είπαν ότι ένας άντρας με το όνομα αυτό είχε ζήσει εκεί, αλλά είχε χαθεί περίπου τέσσερα χρόνια πριν. Είχαν υποθέσει ότι είχε απομακρυνθεί σε εχθρικό έδαφος και ότι είχε απαχθεί ή σκοτωθεί.

Το νεαρό αγόρι, όμως, είχε διαφορετική εξήγηση. Είπε ότι είχε δολοφονηθεί και έπειτα είπε στους γονείς του ότι μπορούσε να τους δείξει τον άνθρωπο που τον σκότωσε.

Όταν γνώρισαν τον άνθρωπο – δολοφόνο, το πρόσωπό του έγινε κάτασπρο και άρχισε να φέρεται περίεργα, αλλά δεν παραδέχτηκε τη δολοφονία.

Τότε το αγόρι είπε ότι θα μπορούσε να τους πάει εκεί όπου είχε θαφτεί. Έτσι, όταν άρχισαν να σκάβουν, βρήκαν έναν σκελετό. Ο σκελετός είχε ένα σημάδι στο κρανίο του που ήταν πολύ παρόμοιο με το κόκκινο σημάδι που είχε το νεαρό αγόρι στο μέτωπό του.

Από εκεί, το αγόρι τους οδήγησε στο όπλο της δολοφονίας και αφού αντιμετώπισε τέτοια καταδικαστικά στοιχεία, ο άνδρας που είπε το αγόρι ότι τον είχε σκοτώσει, ομολόγησε τη δολοφονία και καταδικάστηκε.

Φυσικά, μερικοί άνθρωποι διστάζουν να πιστεύουν αυτήν την απίστευτη ιστορία, αλλά ο Δρ. Lasch επέμεινε ότι όλα είναι αλήθεια. Σίγουρα όμως είναι μια ιστορία για να σας κάνει να σκεφτείτε…

Credit: Sosharethis

Αφήστε το σχόλιο σας: