7χρονος Ιδρύει την Δική του Εταιρία και βγάζει τα Πρώτα του 20.000 Ευρώ με ΑΥΤΗΝ την Καταπληκτική Ιδέα! - Fanpage

7χρονος Ιδρύει την Δική του Εταιρία και βγάζει τα Πρώτα του 20.000 Ευρώ με ΑΥΤΗΝ την Καταπληκτική Ιδέα!

Θυμόσαστε τι κάνατε στην ηλικία των τριών; Σίγουρα, πολλοί από εμάς δεν θυμόμαστε τίποτα από αυτή την ηλικία. Όμως, υπάρχει κάποιος εκεί έξω που όχι μόνο άνοιξε την πρώτη του εταιρεία στην ηλικία των τριών, αλλά είχε και μεγάλο κέρδος.

Ξέρετε τι είναι πιο σπουδαίο στην επιχείρησή του; Διατηρεί το περιβάλλον μας καθαρό για να μας δώσει μια καλύτερη ζωή. Αν αυτή η ιστορία δεν σας εμπνεύσει, τότε τίποτα δεν θα το κάνει.

Το 2012, ένα μικρό παιδί, ο Ryan Hickman εργάστηκε μαζί με τον πατέρα του στο τοπικό κέντρο ανακύκλωσης που μάζευε συσκευασίες, δοχεία και μπουκάλια.

Πολύ σύντομα ο μικρός, επέλεξε να ανακυκλώσει και «το μέλλον του». Μετά από την εμπειρία του στο κέντρο ανακύκλωσης, είπε στη μητέρα και στον πατέρα του ότι ήθελε να δώσει άδεια πακέτα σε όλους τους γείτονες και να κρατήσει τα ανακυκλώσιμα υλικά τους γι ‘αυτόν.

Οι γείτονες, όχι μόνο έσωσαν τα άδεια δοχεία και μπουκάλια στον Ryan, αλλά πήραν και από τους φίλους και τους συγγενείς τους για να τα δώσουν στον μικρό. Το τι συνέβη στη συνέχεια θα σας καταπλήξει! Ο Ryan έχει πελάτες σε όλη την Καλιφόρνια (ΗΠΑ).

1

Το πάθος που έχει ο Ryan για την ανακύκλωση είναι φοβερό. Κάθε εβδομάδα, ασχολείται ο ίδιος με τις παραγγελίες των πελατών του και τις προετοιμάζει για να φτάσουν στο κέντρο ανακύκλωσης.

2

Τον τελευταίο καιρό, ο Ryan έχει έρθει στο προσκήνιο της επικαιρότητας για το έργο του και έχει γίνει δημοφιλής στο διαδίκτυο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Ryan έδωσε συνέντευξη σε εκατοντάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον πλανήτη, όπως CNN, FOX News, CNBC και πολλούς άλλους. Ωστόσο, η πιο πολύτιμη στιγμή για τον Ryan παραμένει η εμφάνισή του στο «Ellen DeGeneres Show».

Η Ellen DeGeneres φιλοξένησε τον Ryan Hickman στο σόου της.

Στο σόου, μίλησε ανοιχτά για το πως είναι να είσαι παιδί και να διευθύνεις μια επιχείρηση. Και την ίδια στιγμή, ανέφερε την ανησυχία του για το περιβάλλον και τα ζώα.

Μετά από την εμφάνισή του στο σόου, πολλοί άνθρωποι τον υποστήριξαν με τεράστια χρηματικά ποσά.

3

Ο Ryan λέει: «Οι άνθρωποι ρωτούν τους γονείς μου τι είδους πράγματα ανακυκλώνω. Οι γονείς μου πάντα απαντούν πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια ποτών, καθώς και κουτιά αλουμινίου.»

Ο Ryan και οι γονείς του πάνε τα ανακυκλώσιμα προϊόντα στο τοπικό κέντρο ανακύκλωσης, όπου όλα τα δοχεία και τα μπουκάλια εκφορτώνονται, διαλέγονται και ζυγίζονται.

4

Ο Ryan, ο οποίος ξεκίνησε αυτή την επιχείρηση το 2012, είναι τώρα ένας 7χρονος επιχειρηματίας. Είναι ο πρόεδρος της εταιρείας που ίδρυσε: «Ryan Εταιρεία Ανακύκλωσης».

Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, ο Ryan έχει ανακυκλώσει σχεδόν 200.000 μπουκάλια και έχει κερδίσει εισόδημα 21.000 δολαρίων.

5

Ο Ryan λέει ότι οι γονείς του τον έχουν ζητήσει να αποταμιεύει αυτά τα χρήματα για το κολλέγιο, αλλά εκείνος επιθυμεί να αγοράσει ένα απορριμματοφόρο.

6

«Δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.. Αυτό που κάνω εγώ είναι να μαζεύω τα μπουκάλια από τον ωκεανό και να βοηθάω το περιβάλλον,» λέει χαρακτηριστικά ο Ryan Hickman.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: