7 σοκαριστικά ατυχήματα σε πασίγνωστες ταινίες που αποδεικνύουν ότι η δουλειά του ηθοποιού μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνη! - Fanpage

7 σοκαριστικά ατυχήματα σε πασίγνωστες ταινίες που αποδεικνύουν ότι η δουλειά του ηθοποιού μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνη!

Βλέπουμε ταινίες και νιώθουμε πως οι ηθοποιοί κάνουν την καλύτερη ζωή. Πάνε σε εξωτικά μέρη και γνωρίζουν χιλιάδες ανθρώπους στα ταξίδια που κάνουν για μία και μόνο ταινία. Και το καλύτερο είναι πως πληρώνονται για όλα αυτά που απολαμβάνουν. 

Ενώ όλα αυτά φαίνονται πολύ φανταχτερά και εύκολα, μας είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως ακόμα και μια πολύ απλή σκηνή 5 λεπτών μπορεί να χρειαστεί πολλές ώρες από πρόβες και γυρίσματα. Μπορεί να χρειάζεται να κάθονται για ώρες απλά για να τους βάλουν μακιγιάζ για έναν ρόλο που είναι απαιτητικός.

Εκτός από αυτό όμως, συμβαίνουν συχνά ατυχήματα στα γυρίσματα και κάποια από αυτά μάλιστα ήταν και πολύ σοβαρά.

Ας δούμε τα πιο γνωστά:

1. Πολύ σκληρός για να πεθάνει (1988)

73

Ο ηθοποιός, παραγωγός και τραγουδιστής, Bruce Willis, γύρισε μία σκηνή στην οποία έπρεπε να πυροβολήσει κάτω από ένα τραπέζι με αληθινό όπλο. Ο ήχος του πυροβολισμού άφησε το αριστερό του αυτί κουφό κατά τα 2/3.

2. Η συμμορία των μάγων (2013)

74

Η ηθοποιός Isla Fisher είχε μία σκηνή στην οποία έπρεπε να κλειδωθεί μέσα σε μια γυάλινη δεξαμενή με νερό. Ήταν δεμένη με αλυσίδα, η οποία τυλίχτηκε με το φόρεμά της και την άφησε μέσα στο νερό για 3 λεπτά!

3. Η Κιβωτός του Νώε (1928)

75

Έπρεπε να γυριστεί η σκηνή της πλημμύρας στην οποία οι παραγωγοί χρησιμοποίησαν 15,000 τόνους πραγματικού νερού για να πλημμυρίσουν το σκηνικό. Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ένας έχασε το πόδι του και πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν.

4. Ο Μάγος του Οζ (1939)

76

Ένας ηθοποιός έπρεπε να φορέσει ένα πολύ βαρύ ασημένιο μακιγιάζ, το οποίο του προκάλεσε καρκίνο του πνεύμονα.

5. Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος 1ο (2010)

77

Ο Daniel Radcliffe, που ντούμπλαρε τον David Holmes, έμεινε παράλυτος όταν τον έριξαν σε έναν τοίχο για μία σκηνή.

6. Το Κοράκι (1994)

78

Το πιο τραγικό περιστατικό συνέβη σε αυτή την ταινία όταν ο Branden lee έπρεπε να πυροβοληθεί από άσφαιρα. Δυστυχώς, μία από τις σφαίρες ήταν αληθινή και τον σκότωσε.

7. Ρόκι IV: Η γιγαντομαχία (1985)

79

Ο Sylvester Stallone είναι πολύ σκληρός και το απέδειξε όταν πρότεινε πως ο Dolph Lundgren και εκείνος έπρεπε να παλέψουν πραγματικά για μερικά λεπτά έτσι ώστε να φανεί αληθινό το αποτέλεσμα. Ο Dolph του έριξε μία τόσο δυνατή μπουνιά που ο Sylvester έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα!

Credit: wittyfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: