8χρονος ήρωας σώζει τη μαμά του από βέβαιο θάνατο, 7 μέρες μετά τον τραγικό χαμό του μπαμπά του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα - Fanpage

8χρονος ήρωας σώζει τη μαμά του από βέβαιο θάνατο, 7 μέρες μετά τον τραγικό χαμό του μπαμπά του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Ένα ηρωικό αγόρι πρόσκοπος δέχεται επαίνους, επειδή βοήθησε να σώσει τη ζωή της μητέρας του από πνιγμό, μόλις δέκα μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο Michael O’Brien Jr, ένα οχτάχρονο αγόρι από την Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ήρεμα κάλεσε ασθενοφόρο όταν η μητέρα του πνιγόταν επειδή στραβοκατάπιε στις 26 Απριλίου, λίγες μέρες μετά το θάνατο του πατέρα του.

Η μητέρα του Marie Hunt δοκίμαζε μερικά κεκάκια πριν ο Michael Jr πάει στο σχολείο, όταν ένιωσε να πνίγεται και δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

«Σε παρακαλώ Θεέ μου, μη με αφήσεις να πεθάνω μπροστά στο παιδί μου. Ήδη έχει περάσει τόσα πολλά,» θυμάται η Hunt.

 

2

Ο πατέρας του Michael Jr’s, ήταν μηχανικός αυτοκινήτων και πέθανε σε ηλικία 34 ετών σε αυτοκινητιστικό ατύχημα τη μέρα του Πάσχα.

Η αστυνομία αναφέρει ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και η ταχύτητα του οχήματος ήταν ένας πιθανός παράγοντας.

«Σκέφτηκα, «Μη πανικοβληθείς, αλλιώς η μαμά θα φοβηθεί». Συγκρατήθηκα και είχε αποτέλεσμα,» θυμάται εκείνες τις στιγμές ο μικρός Michael Jr.

«Δε μπορώ να τη χάσω. Ήδη έχασα το μπαμπά μου,» δήλωσε το αγόρι σε συνέντευξη του.

Καθώς το αγόρι πήγαινε στους προσκόπους, μια δραστηριότητα που έκανε μαζί με τον μπαμπά του, ο Michael Jr ανέφερε ότι η εκπαίδευση τον βοήθησε να ξέρει πως να αντιδρά.

«Με έμαθε να είμαι πάντα σε επίγνωση των όσων συμβαίνουν γύρω μου. Αν κάποιος έχει πάθει κάτι, μένεις ήρεμος και καλείς το ασθενοφόρο,» δήλωσε το αγόρι.

3

«Προσπαθούσα να μην πάρω έκφραση φόβου. Δεν ήθελα να πανικοβληθεί περισσότερο. Αυτό μπορεί να την επηρέαζε. Σήκωσα το τηλέφωνο και κάλεσα ασθενοφόρο και μιλούσα στον τηλεφωνητή μέχρι να έρθουν,» αναφέρει ο Michael Jr.

Η Hunt αναφέρει ότι δεν είναι βέβαιη αν τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί τόσο καλά, χωρίς την γρήγορη απόκριση του γιου της.

«Όταν τον άφησα στο σχολείο το ίδιο πρωινό, ήδη αστειευόταν για το γεγονός, Μου είπε «Μαμά μη φας τίποτα άλλο για σήμερα! Κανείς δε θα είναι σπίτι για να σε σώσει,»» θυμάται η Hunt.

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: