89χρονη αρνείται να Βάψει τα Νύχια της επειδή Ντρέπεται για τα Χέρια της. Δείτε ΠΩΣ μια Νοσοκόμα Κατάφερε να της Αλλάξει Γνώμη! - Fanpage

89χρονη αρνείται να Βάψει τα Νύχια της επειδή Ντρέπεται για τα Χέρια της. Δείτε ΠΩΣ μια Νοσοκόμα Κατάφερε να της Αλλάξει Γνώμη!

Η Brandalyn Mae Porter εργάζεται σε οίκο ευγηρίας στο Τέξας και ο ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες ανασφάλειες των ενοίκων του οίκου έχει κάνει την ιστορία της viral. 

1

Ενώ έκανε μανικιούρ σε κάποιες ηλικιωμένες κυρίες, η Brandalyn είχε την ευκαιρία να μετατρέψει την αρνητική εικόνα του εαυτού της σε κάτι υπέροχο. Η Brandalyn μοιράστηκε την ιστορία της στο Facebook:

Σήμερα έβαψα τα νύχια από κάποιες κυρίες του οίκου ευγηρίας όπου εργάζομαι και καθώς κοιτούσαμε τα χρώματα, μια κυρία είπε ότι τα ήθελε διάφανα.

Η μόνη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν «Διάφανα; Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό!»

Την ρώτησα γιατί ήθελε διάφανα και απάντησε, «Τα χέρια μου είναι άσχημα, δε θέλω να τραβήξω προσοχή πάνω τους.»

Της απάντησα προσεκτικά «Τα χέρια σας λένε την ιστορία της ζωής σας. Εξιστορούν για αγάπη, φροντίδα και περιπέτεια. Αυτά τα χέρια έχουν αγγίξει πράγματα, που οι περισσότεροι μπορούν μονάχα να εύχονται να κάνουν μια μέρα.»

Και με αυτό διάλεξε ένα έντονο φούξια βερνίκι. Μερικές φορές σε πράγματα που νιώθουμε ανασφαλείς, άλλοι βρίσκουν ότι κρύβεται ομορφιά.

2

Η Brandalyn έπεισε την κυρία ότι τα χέρια της όχι μόνο ήταν όμορφα, αλλά είναι ένα μικρό παράθυρο στις εμπειρίες της ζωής της, που οι νεότεροι ακόμα ονειρεύονται να κάνουν κάποια μέρα!

Credit: FaithTap

Αφήστε το σχόλιο σας: