9 Υπέροχοι Εργοδότες που παρέχουν τα πάντα στο προσωπικό τους και όλοι θέλουν να δουλέψουν για αυτούς! - Fanpage

9 Υπέροχοι Εργοδότες που παρέχουν τα πάντα στο προσωπικό τους και όλοι θέλουν να δουλέψουν για αυτούς!

Στην ερώτηση: «Τι είναι πιο σημαντικό – τα κέρδη ή οι άνθρωποι;» οι περισσότεροι εργοδότες απάντησαν οι άνθρωποι. Αλλά αυτό είναι επειδή δεν γνωρίζουν το κύριο μυστικό: Η επιτυχία της εταιρείας εξαρτάται άμεσα από το πόσο ευχαριστημένο είναι το προσωπικό.

Οι παρακάτω εργοδότες, ανεξαρτήτως αν έχουν μικρές ή μεγάλες εταιρείες, μεγαλώνουν και αναπτύσσεται, αυξάνουν τα κέρδη τους κατακτούν νέους ορίζοντες χάρη στις καλές σχέσεις εργοδότη-εργαζομένων.

Ο Chatri Sitotong ξόδεψε 400 χιλιάδες λίρες για να φέρει 100 υπαλλήλους του στις Μαλδίβες

1

Ο ιδρυτής εταιρείας Evolve που ασχολείται με μικτές πολεμικές τέχνες (MMA) αποφάσισε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους, κάνοντάς τους τους πολυτελές δώρο, καθώς τα έσοδα της εταιρείας αυξάνονται κάθε χρόνο κατά 30%.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ταξίδι για όλα τα μέλη της ομάδας, ο Sitotong και στο παρελθόν έχει κάνει δώρο διακοπές για όλους, και ο προορισμός διακοπών κρατείται μυστικός κάθε φορά. Το μοναδικό πράγμα που γνωρίζουν με βεβαιότητα είναι ότι η διαμονή θα είναι πολυτελή δωμάτια σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Η ζυθοποιία BrewDog δίνει στο προσωπικό μια εβδομάδα άδεια, όταν υιοθετεί σκύλο ή κουτάβι

2

Η εμφάνιση του νέου τετράποδου μέλους στην οικογένεια, είτε πρόκειται για ένα κουτάβι ή ένα σκυλί από ένα καταφύγιο είναι μια συναισθηματική εκδήλωση, και η προσαρμογή απαιτεί χρόνο.

Όλοι οι εργαζόμενοι της σκωτσέζικης ζυθοποιίας μπορούν να φέρνουν στη δουλειά το κατοικίδιό τους, αλλά τώρα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια εβδομάδα άδεια, αν υιοθετήσουν ένα κουτάβι ή ένα ενήλικο σκυλί από κάποιο καταφύγιο.

Ο Dan Price έδωσε μέρος του εισοδήματός του στους υπαλλήλους του

O ιδρυτής της εταιρείας Gravity Dan Price αποφάσισε να ανταμείψει τους υπαλλήλους τους για την καλή επίδοσή τους, δίνοντάς τους μπόνους μετρητών. Ο νεαρός εκατομμυριούχος μοίρασε το εισόδημα του, αυξάνοντας τους μισθούς όλων των εργαζομένων, με ελάχιστο ετήσιο μισθό τα 70.000 δολάρια.

Η ανταπόδοση δεν άργησε να έρθει. Οι εργαζομένων για να τον ευχαριστήσουν έκαναν για έξι μήνες οικονομίες και έκαναν ένα δώρο-έκπληξη στο αφεντικό τους. Όταν ο Dan εγκατέλειψε τα εκατομμύρια του, και άρχισε έχει μισθό όπως όλοι οι άλλοι, μόνο 70 χιλιάδες δολάρια ετησίως, δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να αγοράσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο πάντα ονειρευόταν, και το προσωπικό του το έκανε δώρο.

Ο Savdzhi dholak θέσει ως στόχο να 5 χρόνια για να διασφαλίσει ότι όλοι οι υπάλληλοί τους με τη στέγαση και τα αυτοκίνητα

Η εταιρεία Hare Krishna Exports είναι μια τεράστια εταιρία στην Ινδία, με εκατοντάδες εργαζόμενους. Η εταιρία εξάγει διαμάντια και ο δισεκατομμυριούχος εργοδότης Savdzhi dholak είναι συνηθισμένος σε μεγάλες χειρονομίες. Έκανε δώρο 1.260 αυτοκίνητα και 400 διαμερίσματα στους υπαλλήλους του τον Απρίλιο το 2016.

Ο Stefan Sagmeister δίνει στους συναδέλφους τους ετήσια άδεια κάθε 7 χρόνια

Ο διάσημος γραφίστας, ιδιοκτήτης του στούντιο Sagmeister & Walsh Inc. πιστεύει ότι αν οι γραφίστες δεν κάνουν τέτοια μεγάλα διαλείμματα, υπάρχει έλλειψη δημιουργικότητας και ενδιαφέροντος για τη δουλειά.

Ο ίδιος, στην πρώτη του τέτοια ετήσια άδεια, ταξίδεψε πολύ και χαλάρωσε, γέμισε με ιδέες, τις οποίες στη συνέχεια εφάρμοσε κατά τα επόμενα 7 χρόνια.

Ο Lee McAteer γέμισε το γραφείο με αμέτρητες μπάλες

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Invasion στο Μάντσεστερ εξέπληξε τους υπαλλήλους του, μετατρέποντας το γραφείο σε πόλο έλξης για τα παιδιά.

O Lee McAteer από τις τρεις τα ξημερώματα μέχρι 8 το πρωί με βοηθούς εκφόρτωσε 250 χιλιάδες πλαστικές μπάλες, κάνοντας έκπληξη στους υπαλλήλους του.

Η εταιρεία Hime & Co δίνει άδεια στις υπαλλήλους αν χωρίσουν με τον φίλο τους

3

Η εταιρεία μάρκετινγκ αντιλαμβάνεται ότι ένας χωρισμός αποτελεί μεγάλο σοκ και χρειάζεται χρόνος για να ανακάμψει. Οι 20 και κάτι κυρίες μπορούν να πάρουν μια μέρα άδεια για να κλάψουν, γυναίκες άνω των 25 έχουν άδεια για 2 ημέρες και από 30 ετών και άνω μπορούν να χαλαρώσουν για 3 μέρες.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των εποχιακών εκπτώσεων, όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να λείψουν μισή μέρα για να πάνε για ψώνια.

Η εταιρεία Asana φροντίζει τους υπαλλήλους της με εξαίσια γεύματα και σοκολάτα

4

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε από τους δημιουργούς του Facebook, πιστεύει ότι το νόστιμο και υγιεινό φαγητό μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο την παραγωγικότητα των εργαζομένων, αλλά και να τους κάνει λίγο πιο ευτυχισμένους.

Για αυτό το σκοπό, η εταιρεία προσέλαβε κορυφαίους σεφ που προετοιμάζουν νόστιμα φαγητά κάθε μέρα, και στο γραφείο ποτέ δεν λείπει η σοκολάτα.

Ο Alex Rios αγόρασε το αυτοκίνητο στην υπάλληλό του, η οποία πάντα αργούσε να έρθει στη δουλειά.

Η Veronica Solis για αρκετά χρόνια, χάρη στη σκληρή δουλειά και την υπεύθυνη στάση της στο εστιατόριο του Alex Rios απέδειξε ότι είναι η καλύτερη μαγείρισσα.

Η γυναίκα, που επέζησε από καρκίνο, πάντα αργούσε στη δουλειά εξαιτίας προβληματικών συγκοινωνιών. Ο Alex Rios έλυσε το πρόβλημα της μετακίνησης αγοράζοντάς της ένα αυτοκίνητο. Ο ίδιος παραδέχθηκε: «Δεν μπορούμε κάθε μέρα να κάνουμε τέτοια δώρα για τους ανθρώπους, αλλά αν μπορούμε, γιατί να μην το κάνουμε;»

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: