90χρονη Γιαγιά Ταξιδεύει σε όλο το Κόσμο και μας δίνει ένα καλό Μάθημα για το ΤΙ σημαίνει να ζεις τη Ζωή στο Έπακρο! - Fanpage

90χρονη Γιαγιά Ταξιδεύει σε όλο το Κόσμο και μας δίνει ένα καλό Μάθημα για το ΤΙ σημαίνει να ζεις τη Ζωή στο Έπακρο!

Λένε ότι η ζωή ξεκινάει μετά τα πενήντα, και μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Ρωσία το αποδεικνύει, έχοντας ήδη ταξιδέψει σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, και φαίνεται ότι δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα. Έχοντας μαζί της μια μεγάλη ταξιδιωτική τσάντα και θετικά συναισθήματα, έχει ταξιδέψει από το Βιετνάμ μέχρι τη Γερμανία. 

Σας παρουσιάζουμε την ιστορία αυτής της δραστήριας γιαγιάς, που έχει μεγάλη θέληση να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο.

Γνωρίστε την Λένα από την ρώσικη πόλη Krasnoyarsk. Είναι 90 ετών και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο εδώ και 7 χρόνια.

1

Στα 83 της η Λένα αποφάσισε να κατακτήσει τον κόσμο. Απλά το αποφάσισε και το έκανε, εξηγεί η Ekaterina Papina, που γνώρισε την ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα εστιατόριο στο Βιετνάμ.

«Είδα μια ηλικιωμένη κυρία, που καθόταν σε ένα τραπέζι και προσπαθούσε να εξηγήσει σε έναν σερβιτόρο ότι δεν ήθελε πολύ καυτερό φαγητό,» εξιστορεί η Ekaterina.

2

«Αποφάσισα να πάω να την βοηθήσω και αρχίσαμε να μιλάμε. Και ξέρετε τι; Αυτή η κυρία ταξίδεψε μόνη της στο Βιετνάμ σε ηλικία 89 ετών. Είχα μείνει έκπληκτη για να πω το λιγότερο.»

Για να μπορεί να ταξιδεύει 2 φορές το χρόνο, αυτή η γιαγιά όχι μόνο αποταμιεύει τη σύνταξή της, αλλά επίσης πουλάει λουλούδια που μεγαλώνει στο σπίτι της.

3

Κάθε χρόνο πηγαίνει για 3 εβδομάδες σε ιαματικά λουτρά για θεραπεία και στη συνέχεια ταξιδεύει στον επόμενο προορισμό. Μια φορά στις ετήσιες διακοπές της γνώρισε μια γυναίκα που την προσκάλεσε στη Γερμανία. Την επόμενη χρονιά, η Λένα ταξίδεψε στη Γερμανία και από εκεί πήγαν μαζί στη Τσέχικη Δημοκρατία.

Ταξιδεύει παντού με ένα μεγάλο ταξιδιωτικό σακίδιο, έχοντας όλα τα απαραίτητα.

4

«Φυσικά είναι δύσκολο να το κουβαλάει, αλλά πάντα κάποιος προσφέρεται να την βοηθήσει. Είναι μια απίστευτη γιαγιά! Χαρούμενη και ενθουσιώδης!» περιγράφει η Ekaterina.

5

Όταν την ρώτησαν αν θέλει να κάνει βόλτα με μηχανή, χωρίς δισταγμό, συμφώνησε. Και όταν την ρώτησαν πως ήταν, απάντησε «Όλα είναι σούπερ!»

Η γιαγιά Λένα έχει ένα όνειρο: θέλει να ταξιδέψει στην Ιταλία και το Ισραήλ.

6

Και δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι σύντομα θα εκπληρωθεί το όνειρό της. Αυτή η γιαγιά είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ζωντάνιας, κουράγιου και οπτιμισμού.

Την τελευταία μέρα πριν αποχωρήσει από το Mui Ne Baba, η Λένα μοιράστηκε μερικές συμβουλές:

1. Κάντε δύο παιδιά. «Ένα παιδί ίσον κανένα!»
2. Ονειρευτείτε. «Ό, τι ονειρεύομαι γίνεται πραγματικότητα!»
3. Ποτέ μην υπομένετε κάτι που σας κάνει κακό.
4. Μη φοβάστε τίποτα, η περιπέτεια χρειάζεται θάρρος.
5. Ταξιδέψτε.
6. Παντού υπάρχουν καλοί άνθρωποι που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν.
7. Να ευγνωμονείτε για τα πάντα.

7

Credit: Adme.ru

Αφήστε το σχόλιο σας: