9χρονη έβγαλε φωτογραφία για την πρώτη της μέρα στο σχολείο και λίγο μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο - Fanpage

9χρονη έβγαλε φωτογραφία για την πρώτη της μέρα στο σχολείο και λίγο μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο

 

Το πρωί της Τρίτης, η 9χρονη Payton Crustner στήθηκε για μια φωτογραφία για την πρώτη της μέρα στο σχολείο.

Δέκα λεπτά αργότερα, το κορίτσι της τετάρτης τάξης από το Τέξας, σκοτώθηκε σε ένα τρομακτικό δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια της διαδρομής της προς το σχολείο.

Ο 16χρονος αδελφός της Crustner, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο μαζί της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 32χρονη οδηγός και μητέρα του κοριτσιού, κα Miranda Clark, νοσηλεύθηκε για μικροτραυματισμούς και αργότερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μια προκαταρκτική εξέταση που αναφέρθηκε από την EastTexasMatters.com, η Clark οδηγούσε το ΙΧ της όταν ξαφνικά, ένα φορτηγό που οδηγούσε ο 18χρονος Marcus Dukes μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η Clark έστριψε προς τα αριστερά, επίσης στην αντίθετη κυκλοφορία, για να αποφύγει τη σύγκρουση με το όχημα του Dukes, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να συνθλιβεί.

Η Clark φορούσε ζώνη ασφαλείας, αλλά η Payton, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, είχε μόνο το κάτω τμήμα της ζώνης ασφαλείας με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί από το αυτοκίνητο και να προσγειωθεί με δύναμη στο οδόστρωμα όπου πέθανε ακαριαία.

Τα δύο αδέλφια του κοριτσιού φορούσαν κανονικά τη ζώνη ασφαλείας τους γι’ αυτό παρέμειναν στο κάθισμά τους.

Ο έφηβος αδελφός της 9χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Dukes, ο οδηγός του φορτηγού, νοσηλεύθηκε επίσης στο νοσοκομείο απ’ όπου πήρε εξιτήριο λίγες μέρες αργότερα. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν κατατεθεί κατηγορίες εναντίον του για τη θανατηφόρα σύγκρουση.

Μία συνάδελφος της μητέρας της Payton ξεκίνησε μια συλλογή χρημάτων στο Facebook για να βοηθήσει την οικογένεια να ανταπεξέλθει στα έξοδα της κηδείας της μικρής και στην ιατρική περίθαλψη του αδελφού της.

Από την Πέμπτη το απόγευμα, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 10.600 δολάρια, ποσό που ξεπέρασε τον αρχικό στόχο των 10.000 δολαρίων.

διαφορετικό

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: