Μόλις Ήρθε στη Δημοσιότητα η Φωτογραφία της Διευθύντριας, οι Γονείς Πήραν τα παιδιά από το Σχολείο! Προσέξτε Καλύτερα το κάτω μέρος της! - Fanpage

Μόλις Ήρθε στη Δημοσιότητα η Φωτογραφία της Διευθύντριας, οι Γονείς Πήραν τα παιδιά από το Σχολείο! Προσέξτε Καλύτερα το κάτω μέρος της!

Parents began pulling their kids out of school after this photo of their principal began to spread online. Decide for yourselves if the outrage is warranted.

Gepostet von JumbleJoy.com am Freitag, 29. September 2017

Μία χιουμοριστική φωτογραφία διευθύντριας σχολείου που παρεξηγήθηκε, είχε ως αποτέλεσμα γονείς να αποσύρουν τα παιδιά τους από το τοπικό σχολείο τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η διευθύντρια Penny Mueller του σχολείου Crestomere δημοσίευσε μια φωτογραφία με έναν συνάδελφο καθηγητή που το μόριό του προσομοιώνεται με φαλικό μνημείο της Ουάσινγκτον.

Η Mueller και ο καθηγητής βρίσκονταν στην Ουάσιγκτον για ένα συνέδριο.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Facebook από τον καθηγητή και όχι από την Mueller.

Ακολούθησε διερεύνηση του θέματος έπειτα από καταγγελίες γονιών, και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία κατά της Mueller για να δικαιολογηθεί πειθαρχική ακρόαση.

«Ήταν μια ιδιωτική φωτογραφία», δήλωσε ο γραμματέας του Ένωση Καθηγητών της Alberta, Gordon Thomas. «Η διευθύντρια δεν το δημοσίευσε.»

Ο καθηγητής που δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook καταγγέλθηκε και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 δολαρίων από την Ένωση Καθηγητών, όταν γονείς και πρώην μαθητές είδαν την φωτογραφία.

Η μητέρα Lori Turner μετέφερε τα παιδιά της σε άλλο σχολείο, όταν η Mueller την επέκρινε σε μια ιδιωτική συνάντηση για τη φωτογραφία με ανώτερους υπαλλήλους.

«Με ρώτησε αν είχαν κάνει ποτέ ανοησίες όταν ήμουν νέα. Της είπα ότι έχω κάνει, αλλά όχι όταν η σταδιοδρομία μου έχει να κάνει με καθοδήγηση και συμβουλευτική παιδιών,» δήλωσε η Turner.

Τα προβλήματα δεν σταμάτησαν μετά τη προκλητική φωτογραφία για την Mueller.

Μια άλλη μητέρα, η Barb Neilson, απομάκρυνε τα παιδιά της από το σχολείο όταν είδε κακόγουστα memes στο λογαριασμό Pinterest της Mueller, αναφέρει η Daily Mail .

Μια αποστολή για λογαριασμό του Mueller δείχνει ένα σχέδιο δύο γυναικών που παίζουν σκουός ενώ φοράνε σφιχτά ρούχα.

Η Neilson πιστεύει ότι μια διευθύντρια θα πρέπει να είναι «ένα ισχυρό γυναικείο πρότυπο αντί να δημοσιεύει κακόγουστα και προσβλητικά σχόλια στο Διαδίκτυο.»

Credit: Cookingpanda

Αφήστε το σχόλιο σας: