Αυτή η Ελληνοκύπρια αρνήθηκε να βγάλει τα Φρύδια της για να γίνει Μοντέλο. Σήμερα κάνει Καριέρα και σπάει όλα τα Στερεότυπα! - Fanpage

Αυτή η Ελληνοκύπρια αρνήθηκε να βγάλει τα Φρύδια της για να γίνει Μοντέλο. Σήμερα κάνει Καριέρα και σπάει όλα τα Στερεότυπα!

Τα φρύδια, τις περισσότερες φορές αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής. Όταν κοιτάζουμε κάποιο άτομο, το πρώτο πράγμα που βλέπουμε στο πρόσωπό του, είναι τα φρύδια του. Στην πραγματικότητα, όλη η μόδα της ομορφιάς στηρίζεται στα φρύδια.

Από λεπτά φρύδια μέχρι πιο πυκνά φρύδια, ένας αξιοσημείωτος αριθμός ιδεών υπάρχει σε περιοδικά και blogs ομορφιάς, που προτείνουν διαφορετικούς τρόπους για στυλ στα φρύδια. Προτείνουν τα πάντα, εκτός από ένα πράγμα: να αφήνετε τα φρύδια σας απεριποίητα και εντελώς άβγαλτα.

Αλλά όχι! Υπάρχει ένα κορίτσι που έχει βγάλει όλα αυτά λάθος. Έχει δείξει στο διαδίκτυο και τους ανθρώπους των blogs ομορφιάς, ότι τα άβγαλτα φρύδια δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται! Ναι, μια Ελληνοκύπρια, ξανθιά φοιτήτρια και μοντέλο, βάφει τα φρύδια της μαύρα για να τα τονίσει ακόμα περισσότερο. Είναι όμορφη και σίγουρα θέλεις να την κοιτάζεις.

Γνωρίστε τη Sophia Hadjipanteli

«Έχω ενωμένα φρύδια επειδή τα προτιμώ», έγραψε πρόσφατα στο Instagram. «Είμαι αυτή που είμαι, επειδή θέλω να είμαι έτσι. Όταν κρίνετε τους άλλους για το μακιγιάζ, επειδή βάφουν τα μαλλιά τους, επειδή κάνουν αλλαγές στα μέρη του σώματός τους ή τον εσωτερικό εαυτό τους, μόνο και μόνο επειδή εσείς δεν το κάνετε, σας κάνει εξίσου τοξικό με τα πολλά κοινωνικά πρότυπα και πιέσεις που αντιμετωπίζουμε συνεχώς. Στο τέλος της ημέρας, κάντε ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε επειδή θα κάνω αυτό που θέλω είτε σας αρέσει είτε όχι».

Επειδή δεν τη νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτή.

Η Sophia, δέχεται ανοιχτά ότι η εμφάνισή της δεν είναι στα γούστα όλων και καταλαβαίνει ότι κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι ελκυστική, αλλά δεν ανησυχεί για το τι σκέφτονται άλλοι.

Τονίζει την halloween εμφάνισή της!

Μπορείτε να δείτε πόσο πρόθυμη είναι να γιορτάσει το Halloween που έφτιαξε πριν από την εκδήλωση.

Είναι άγρια!

Αυτή είναι! Δεν ντρέπεται για τα φρύδια της και παίζει με αυτά. Μπορείτε να τη δείτε με ζώα στα φρύδια της, σε μια από τις αναρτήσεις της.

Ποζάρει σαν τη Frida Kahlo!

Πρόσφατα πόζαρε σαν τη Frida Kahlo, την διάσημη Μεξικάνα ζωγράφο που είναι επίσης γνωστή για τα εντυπωσιακά της φρύδια, αφού της ζητήθηκε από πολλούς να το κάνει.

Σχετικά με τη Frida Kahlo, είπε…

«Πάντα την αγαπούσα και έλεγα ότι είναι τόσο όμορφη. Μετά από αυτό, αισθάνθηκα ότι έχω χαρακτηρίσει τον εαυτό μου σαν κάποια που υποστηρίζει τον εαυτό της όχι για να είμαι απαραιτήτως φυσική, αλλά απλά να κάνω αυτό που θέλω».

Τι θα λέγατε για το μπλε μακιγιάζ;

Λοιπόν, πιστεύει στην απελευθέρωση του μυαλού της και πειραματίζεται με τα χρώματα. Πρόσφατα έβαλε αυτή τη φωτογραφία της με σκούρα μπλε σκιά ματιών, που είναι απλά καταπληκτική.

Με τον καλύτερό της φίλο!

Αυτό είναι αξιολάτρευτο. Το μοντέλο έβαλε αυτή τη selfie με το σκυλί της στο λογαριασμό της στο Instagram.

Τα κόκκινα είναι τα αγαπημένα της.

Η κοπέλα, δήλωσε ότι παίρνει πολλά αρνητικά σχόλια στις αναρτήσεις της, που την αποκαλούν άσχημη ή φρικιαστική εξαιτίας των τριχών που αναπτύσσονται στο πρόσωπό της. Αλλά δεν το κάνει για αυτούς. Η επιλογή της είναι πέρα από τα γενικά στερεότυπα.

Μια επιτυχημένη αφίσα!

Επειδή αυτή η γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι τόσο φοβερή, που δε δίνει σημασία στα λόγια του κόσμου.

Ενθαρρύνει την έννοια του «όχι τσιμπιδάκι».

Θέλει να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να αγκαλιάσουν αυτή την πλευρά του προσώπου τους και να μην αισθάνονται ότι πρέπει να ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο για περιποίηση, τσιμπιδάκι και σχηματισμό των φρυδιών τους.

Η ομορφιά είναι πέρα από τον υλισμό. Και αυτή η γυναίκα έχει αποδείξει ότι προσπερνά όλα τα στερεότυπα.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: