Αυτό το αδιάκριτο κατσικάκι που εισέβαλε στο νοσοκομείο προκαλώντας αναστάτωση σε γιατρούς και ασθενείς θα σας κάνει να λιώσετε! - Fanpage

Αυτό το αδιάκριτο κατσικάκι που εισέβαλε στο νοσοκομείο προκαλώντας αναστάτωση σε γιατρούς και ασθενείς θα σας κάνει να λιώσετε!

Ακούμε καθημερινά τρελές ιστορίες, αλλά έχετε ακούσει ποτέ καμιά για μια κατσίκα σε νοσοκομείο; Κι όμως, συνέβη. Πού; Στο νοσοκομείο La Fe στην Βαλένθια της Ισπανίας. Και πώς μπήκε η κατσίκα στο νοσοκομείο; Από την πόρτα της εντατικής, φυσικά!

Ναι, καλά διαβάσατε. Φαίνεται ότι στην Ισπανία οι κατσίκες είναι έξυπνες. Μόλις άνοιξε η αυτόματη πόρτα, η κατσίκα έτρεξε μέσα στο νοσοκομείο. Οι φύλακες δεν κατάφεραν να την σταματήσουν και έτρεξε μέσα στο νοσοκομείο, προκαλώντας αναταραχή. Στο τέλος, κατάφεραν να την κλειδώσουν σε ένα από τα μπάνια και φυσικά, όταν οι γιατροί την ανακάλυψαν, έβγαλαν τα κινητά τους και την φωτογράφισαν.

Οι γιατροί προσπάθησαν να την βγάλουν έξω χρησιμοποιώντας μια καρέκλα, αλλά τελικά τους ξέφυγε και συνέχισε να τρέχει. Τελικά, η αστυνομία έσωσε την κατσίκα και την επέστρεψε σε ένα καταφύγιο, όπου ξεκουράζεται μετά την εκδρομή της. Χαιρόμαστε που είναι καλά, αλλά το ερώτημα παραμένει: Πώς μπήκε μέσα η κατσίκα; Μοιάζει με σκηνή από κωμωδία!

Credit: stirredup.co

Αφήστε το σχόλιο σας: