Αυτό το Αγοράκι Έπαιζε Απλά Κρυφτό με την Νταντά του. Δευτερόλεπτα Αργότερα Έγινε το Μοιραίο και ο Μικρός... - Fanpage

Αυτό το Αγοράκι Έπαιζε Απλά Κρυφτό με την Νταντά του. Δευτερόλεπτα Αργότερα Έγινε το Μοιραίο και ο Μικρός…

Ένα μικρό παιδί πρέπει πάντα να εποπτεύεται από έναν ενήλικα, επειδή ακόμα δεν έχει αναπτύξει το αίσθημα του κινδύνου και της αυτοπροστασίας. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει ποτέ να βρεθούν σε καταστάσεις, όπου μπορεί να κινδυνεύσει η ζωή του.

Αυτή είναι η ιστορία ενός νηπίου, που έχασε τη ζωή του, απλά επειδή έπαιζε με την νταντά του. H Lory del Santo ήταν η περήφανη μητέρα ενός 4χρονου αγοριού και η ζωή τους ήταν σαν παραμύθι. Αλλά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του γιου της, η μοίρα τους χτύπησε αλύπητα. Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά ίσως έχετε κλάψει κι εσείς με τον τρόπο που ο πατέρας του διαχειρίστηκε την τραγωδία αυτή.

Το 1985, η Lory, μοντέλο από την Ιταλία, γνώρισε έναν Άγγλο. Έμαθε μετά από λίγο όταν ήταν ένας διάσημος μουσικός που είχε επισκεφτεί το Μιλάνο σε περιοδεία. Ερωτεύτηκαν και τα έφτιαξαν.

1

Λίγους μήνες αργότερα, η Lory έμαθε ότι ήταν έγκυος. Ήταν ενθουσιασμένη, γιατί πάντα ήθελε ένα παιδί και πίστευε ότι και ο φίλος της ήθελε το ίδιο. Του είπε τα νέα γεμάτη χαρά, αλλά εκείνος δεν αντέδρασε όπως περίμενε. Δεν ήταν έτοιμος για παιδί, κι έτσι χώρισαν.

Η Lory κατάλαβε ότι είχε προβλήματα και ότι έπρεπε να τα λύσει πρώτα. Έτσι, τον άφησε και συνέχισε την ζωή της. Λίγο πριν την γέννηση του παιδιού, ο πατέρας αποδέχτηκε την κατάσταση. Τα ξαναβρήκαν και έζησαν μαζί την γέννηση του γιου τους, Conor, τον Αύγουστο του 1986.

2

Ακολούθησαν χαρούμενες στιγμές στο σπίτι τους στην αγγλική εξοχή.

3

Ωστόσο, μετά από αρκετό καιρό ο πατέρας παρατήρησε ότι δεν ένιωθε το συνηθισμένο δέσιμο με το παιδί του. Δεν είχε ιδέα πώς να συμπεριφερθεί γύρω του. Όποτε ήταν το μωρό στην κούνια, ο πατέρας άρχιζε να πίνει. Μη θέλοντας να υποβάλει το παιδί του στο πρόβλημα του με τον αλκοολισμό, μπήκε από μόνος του σε κλινική αποτοξίνωσης.

4

Απομακρύνθηκαν με την Lory, αλλά διατήρησαν επαφή. Ο Conor μεγάλωνε με την μητέρα του στην Ιταλία και ο πατέρας του τον επισκεπτόταν όποτε είχε χρόνο.

5

Ο Conor ήταν ένα χαρούμενο αγόρι που αγαπούσε την μουσική του πατέρα του και τραγουδούσε μαζί του.

6

Στις 19 Μαρτίου 1991 ο πατέρας του Conor αποφάσισε να του αλλάξει την ζωή. Ήταν για όλους μια ξεχωριστή μέρα, αφού ήταν η πρώτη φορά που πατέρας και γιος έκαναν κάτι μόνοι τους. Πήγαν σε τσίρκο στην Νέα Υόρκη και πέρασαν πολύ ωραία.

Από εκείνη τη μέρα, ο πατέρας ήθελε να είναι περισσότερο μέσα στην ζωή του γιου του και να συμβάλλει στην φροντίδα του. Σχεδίαζαν να πάνε στο ζωολογικό κήπο την επόμενη μέρα. Ο Conor ήταν τόσο εκστασιασμένος που δεν κοιμήθηκε καλά. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος που περνούσε χρόνο με τον πατέρα του.

7

Στο διαμέρισμα βρισκόταν κάποιος που καθάριζε τα παράθυρα – οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου ήταν φτιαγμένοι αποκλειστικά από παράθυρα τα οποία είναι πάντα κλειστά και ασφαλισμένα αλλά εκείνη την μοιραία μέρα, ο καθαριστής είχε ανοίξει ένα από τα παράθυρα του ορόφου.

Και τότε συνέβη κάτι αδιανόητο: στην προσπάθεια του να κρυφτεί από την νταντά του, ο Conor έτρεξε προς το ανοιχτό παράθυρο. Νόμιζε ότι ήταν κλειστό και ότι θα κρυβόταν πίσω από την χαμηλή ξύλινη προεξοχή στο πάτωμα.

8

Ωστόσο, συνέβη κάτι τραγικό: πήδηξε από 49 ορόφους και έπεσε πάνω στην ταράτσα ενός κτιρίου. Η Lory ήρθε τρέχοντας, όταν άκουσε την κραυγή της νταντάς και κατέρρευσε, όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Ο πατέρας του Conor έφτασε 5 λεπτά αργότερα. Το αγοράκι σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο πατέρας του Conor είναι ο διάσημος τραγουδιστής Eric Clapton. Αντιμετώπισε τον αβάσταχτο πόνο του με τον τρόπο που γνωρίζουμε και αγαπάμε εδώ και χρόνια.

Η ιστορία αυτή μας δείχνει πόσο εύθραυστη είναι η ζωή. Γι’αυτό και πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή τους αγαπημένους μας. Μοιραστείτε αυτή την ιστορία πίσω από το τραγούδι “Tears in Heaven”.

Credit: Tnp

Αφήστε το σχόλιο σας: