Αυτός ο νεαρός πατέρας ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά, αλλά όποιος βλέπει το πρόσωπό του, τον απορρίπτει αμέσως.... - Fanpage

Αυτός ο νεαρός πατέρας ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά, αλλά όποιος βλέπει το πρόσωπό του, τον απορρίπτει αμέσως….

Αν και μόλις 19 ετών, ο Mark Cropp από την πόλη Κράισττσερτς της Νέας Ζηλανδίας, έχει ήδη κάνει αρκετά πράγματα στη ζωή του για τα οποία τώρα μετανιώνει πικρά.

1

Όλα ξεκίνησαν να πηγαίνουν στραβά πριν από μερικά χρόνια, όταν προσπάθησε να πουλήσει ναρκωτικά σε ένα τουρίστα. Μετά από μια διαφωνία, ο Mark τράβηξε ένα μαχαίρι στον άνδρα και τον λήστεψε.

Σε ηλικία 17 ετών, ο Mark μπήκε φυλακή για ένοπλη ληστεία. Ωστόσο, ο νεαρός δεν έβαλε μυαλό κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί. Ενώ είχε μεθύσει με ένα αυτοσχέδιο ρόφημα που αποτελείται από ζύμωση μήλων, ψωμιού και ζάχαρης, ο Mark ζήτησε από έναν συγκρατούμενο να κάνει κάτι που θα είχε αργότερα σοβαρές συνέπειες στον εαυτό του – να κάνει ένα μεγάλο τατουάζ στη μέση του προσώπου του.

2

«Πριν από το καταλάβω, το είχα στο πρόσωπό μου. Είχε πρηστεί πολύ,» ανέφερε ο Mark μετανιωμένος.

Αφέθηκε ελεύθερος μετά δύο χρόνια φυλάκισης και τώρα ζει με την αρραβωνιαστικιά του και το μικρό παιδί τους.

3

Ο Mark αναζητεί απεγνωσμένα εργασία για να παρέχει τα απαραίτητα στη μικρή του οικογένεια, αλλά κανείς δεν θέλει να του προσφέρει εργασία.

«Ένα εργοδότης μου είπε, «Δε θα σε προσλάμβανα έχοντας αυτό στο πρόσωπό σου, δεν θα σου έριχνα καν δεύτερη ματιά,» προσθέτει ο Νεοζηλανδός.

Σύμφωνα με τον Mark, το τατουάζ έπρεπε να είναι μικρό κατά μήκος του σαγονιού, αλλά στη συνέχεια ο συγκρατούμενός του ενθουσιάστηκε και το έκανε μεγαλύτερο.

Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι ο Mark θα μάθει από τα λάθη του και θα είναι σε θέση να ζήσει τίμια.

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: