Αυτός ο Τεράστιος Όγκος Μεγάλωνε ΜΕΣΑ στο Στόμα αυτού του Άντρα! Δείτε την Αλλαγή του ΜΕΤΑ την Αφαίρεση τους από Γιατρούς και θα Μείνετε ΑΦΩΝΟΙ! - Fanpage

Αυτός ο Τεράστιος Όγκος Μεγάλωνε ΜΕΣΑ στο Στόμα αυτού του Άντρα! Δείτε την Αλλαγή του ΜΕΤΑ την Αφαίρεση τους από Γιατρούς και θα Μείνετε ΑΦΩΝΟΙ!

Προσοχή: Το άρθρο περιέχει ωμές εικόνες. Ο Eng Kheng ζει σε ένα μικρό, απομακρυσμένο χωριό στην Καμπότζη. Για 30 χρόνια, έπασχε από μια σπάνια διαταραχή που ονομάζεται gingival hyperplasia, η οποία έχει αλλάξει εντελώς το πρόσωπο του.

1

Η ασθένεια αυτή προκαλεί υπερβολική ανάπτυξη των ούλων και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα όγκους. Ωστόσο, η περίπτωση του Eng ήταν τόσο άσχημη που μπορούσε να φάει μόνο επεξεργασμένες τροφές, ενώ κατάπινε και μιλούσε με δυσκολία.

2

Ο Dr. Cheng, γιατρός από την Αυστραλία, άκουσε για την περίπτωση του Eng όσο βρισκόταν στην Καμπότζη και αποφάσισε να τον βοηθήσει: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε. «Δεν νομίζω ότι κανείς στον κόσμο έχει δει κάτι τόσο μεγάλο.»

3

Ο Eng μεταφέρθηκε στην Αυστραλία για την επέμβαση, η οποία διήρκεσε αρκετές ώρες. Η ιατρική ομάδα αφαίρεσε τους όγκους από το στόμα του.

4

Μετά την εγχείρηση έμειναν κάποιες ουλές, αλλά ο Eng Kheng είναι πλέον άλλος άνθρωπος. Ο Dr. Cheng εξήγησε: «Η κύρια ανησυχία μας ήταν να δείχνει φυσιολογικός. Υποφέρει όλη του την ζωή. Ήθελε απλά να είναι φυσιολογικός, όπως όλοι.»

5

Ο Eng είναι απίστευτα ευγνώμων. Έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και μπορεί πλέον να ζήσει την ζωή του χωρίς περιορισμούς.

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: