Άντρας έχει ανοιχτή σχέση με δύο γυναίκες και τώρα θέλουν να παντρευτούν και οι τρεις και να κάνουν παιδιά - Fanpage

Άντρας έχει ανοιχτή σχέση με δύο γυναίκες και τώρα θέλουν να παντρευτούν και οι τρεις και να κάνουν παιδιά

 

Ένα τρίο που λέει ότι η σχέση τους δεν υπακούει σε «κανέναν κανόνα» αποκάλυψε ότι απολαμβάνουν το σεξ μεταξύ τους – και πως όλοι μαζί κάνουν σεξ με άλλες γυναίκες.

Ο 31χρονος Jimmy Silva, η 29χρονη Chacha Va Voom και η 25χρονη Summer Pelltier από την Καλιφόρνια, έχουν ξεκινήσει μια ξεχωριστή σχέση από το 2012 και έχουν σχέδια να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδιά.

Από τότε που γνωρίστηκαν μεταξύ τους, είναι αχώριστοι και τρελά ερωτευμένοι, αλλά αποφάσισαν να διατηρήσουν τη σχέση τους ανοιχτή, συμφωνώντας να μπορούν να έχουν σεξουαλικές επαφές και με άλλα κορίτσια, εφόσον είναι ειλικρινείς μεταξύ τους και δίνουν κάθε φορά και οι τρεις το πράσινο φως.

“Η σχέση μας δεν έχει κανόνες. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο, κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου αλλά προσπαθούμε να μην θέτουμε όρια. Κάνουμε σεξ όλοι μαζί και μας αρέσει περισσότερο όταν είμαστε και οι τρεις μας,” είπε ο Jimmy.

Ο Jimmy ξεκίνησε αρχικά μια σχέση με την Chacha, την οποία γνώρισε στο σχολείο μέσω ενός κοινού φίλου και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Το 2012, σε μια επιχειρηματική εκδήλωση, συνάντησαν το τρίτο μέλος της σχέσης τους, τη Summer. Η σχέση τους έγινε τριμελής τονΔεκέμβριο εκείνου του έτους.

Έχουν συμφωνήσει να είναι ανοικτοί και να καλωσορίζουν κι άλλα κορίτσια στη σχέση τους.

“Μας αρέσει να βγαίνουμε με νέα κορίτσια. Εάν τα κορίτσια προσελκύονται από όλους μας και νιώθουμε κι εμείς το ίδιο, τότε είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόκληση. Δεν είμαστε μια κλειστή τριάδα, αλλά δεν ψάχνουμε ενεργά για ένα τέταρτο μέλος.”

“Για μένα, η πολυγαμία σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη ζωή απ’ ότι οι συνήθεις κανόνες, με τα οποία μπορείς να ζεις ευτυχισμένος και να απολαμβάνεις μια νέα φαντασίωση κάθε μέρα.”

Η Chacha και η Summer δήλωσαν επίσης ευτυχισμένες μέσα απ’ αυτό το ταξίδι.

“Πάντα ήθελα να μπορούσα να αγαπώ περισσότερα από ένα άτομα, δεν ήξερα πώς να το ονομάσω αλλά ήξερα ότι αυτό ήταν ευτυχία,” είπε η Chacha.

Η Summer συνέχισε: “Από τότε που ήμουν νέα, πάντα ένιωθα να μου αρέσουν κορίτσια και ένιωθα πάντα ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφερόντουσαν για μένα, ούτε μ’ αγαπούσαν.”

“Το να είσαι σε μια τέτοια σχέση σημαίνει ότι δεν υπάρχει ποτέ κενός χρόνος. Έχω πάντα κάποιον δίπλα μου που να μου λέει σ’ αγαπώ.”

Ο Jimmy εξήγησε ποια είναι τα σχέδιά τους για το μέλλον και πώς τα μέλη της οικογένειάς τους αντέδρασαν στη σχέση τους.

“Ελπίζουμε να παντρευτούμε στο μέλλον, είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι και θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Είμαστε στο Λος Άντζελες, το οποίο είναι πολύ φιλελεύθερο και δεν βλέπω ποτέ αρνητικές αντιδράσεις, ενώ συνήθως οι άνθρωποι που μου λένε πόσο τυχερός είμαι,” είπε.

“Η οικογένεια της Summer είναι πραγματικά ανοιχτή, μοντέρνα και αποδεκτή, ενώ η οικογένεια της Chacha δεν μιλάει πολύ γι’ αυτό.”

“Η οικογένειά μου δεν είναι ανοιχτή, καθώς είναι πολύ συντηρητική, αλλά σιγά-σιγά συμβιβάζεται μέχρι την ιδέα έξι χρόνια αργότερα.”

“Έχουμε πάει σε άλλα κράτη όπως στη Γιούτα, όπου και οι τρεις μας κρατούσαμε ο ένας το χέρι του άλλου και μια κυρία στην αγορά σήκωσε επιδεικτικά τους ώμους της. Αυτή ήταν ίσως η χειρότερη αντίδραση που λάβαμε ποτέ.

“Μην μπείτε σε μια τέτοια σχέση μόνο και μόνο επειδή είναι κάτι νέο που κάνετε ή νομίζετε ότι είναι μια πρωτότυπη ιδέα. Όταν βρείτε άτομα που περνάτε όμορφα μαζί τους, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε μια τέτοια σχέση.”

“Να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας, είναι ο μόνος τρόπος για να πάει καλά μια σχέση με τρία μέλη. Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός είναι το παν.”

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: