Άρπαξε τον 9χρονο και τον πέταξε στο φορτηγάκι του. Τότε ο μικρός κοιτάζει το χέρι του και καταλαβαίνει αμέσως ΤΙ πρέπει να κάνει - Fanpage

Άρπαξε τον 9χρονο και τον πέταξε στο φορτηγάκι του. Τότε ο μικρός κοιτάζει το χέρι του και καταλαβαίνει αμέσως ΤΙ πρέπει να κάνει

Οι γονείς, δουλεύουν σκληρά για να κρατήσουν τα παιδιά τους ασφαλή και μακριά από τους κινδύνους του κόσμου. Όμως, δυστυχώς κάποια στιγμή συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να τους προστατεύουν από τα πάντα. Καταλαβαίνουν, ότι αυτός ο κόσμος είναι ένα πολύ σκοτεινό και τρομακτικό μέρος.

Ο εννιάχρονος Aiden βγήκε στο Saratoga Springs στη Γιούτα, στη γειτονιά του ένα απόγευμα, για να συναντήσει έναν φίλο. Τίποτα δεν θα μπορούσε να προετοίμαζε αυτό το νεαρό αγόρι ή την οικογένειά του, για αυτό που θα επακολουθούσε.

1

Όπως ο Aiden βγήκε να αναζητήσει το φίλο του – κάποιος ξένος βρισκόταν κοντά του με σκοπό να τον απαγάγει…
Ο Aiden περπατούσε μόνος του, όταν ένα SUV πλησίασε με έναν ξένο μέσα. Το αγόρι δεν είχε ιδέα ότι ήταν ο στόχος του άντρα.

2

«Βγήκε από το αυτοκίνητο, περπάτησε και στη συνέχεια απλώς πήγε να με αρπάξει. Έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, αλλά έπεσα και με έπιασε».

3

Ο Aiden εξήγησε ότι αφού έπεσε, ο άντρας με τα μακριά μαύρα μαλλιά τον άρπαξε και τον έριξε στο πίσω κάθισμα του SUV του.

«Προσπάθησε να βάλει ταινία πάνω στο στόμα μου, οπότε δεν μπορούσα να φωνάξω και την κλώτσησα.»

Όταν ο απαγωγέας σταμάτησε δίπλα σε κοντινό παντοπωλείο, ο Aiden βρήκε την ευκαιρία να δραπετεύσει – και αποφάσισε να κάνει την κίνησή του.

Το αγόρι πήδηξε από το SUV και στραμπούληξε τον αστράγαλο του. Σκέφτηκε από μέσα του, ότι «Η οικογένειά μου είναι πιο σημαντική από το σπάσιμο ενός οστού».

4

Όταν ο απαγωγέας συνειδητοποίησε ότι ο Aiden είχε πηδήξει από το όχημα, άρχισε να ακολουθεί το παιδί. Ο Aiden σε μια προσπάθειά του να κρυφτεί, έσπευσε γρήγορα πίσω από έναν κάδο.

Καθώς το μικρό αγόρι καθόταν ήσυχα κρυμμένο, θυμήθηκε το ρολόι που είχε στον καρπό του – ένα gadget, που απλά έσωσε τη ζωή του εκείνη την ημέρα…

Ευτυχώς, ο Aiden φορούσε ένα Gizmo, μια συσκευή ασφαλείας με GPS για παιδιά, που σου επιτρέπει να καλείς (και να λαμβάνεις κλήσεις) έως και σε τέσσερα άτομα.

Από το ρολόι του, ο Aiden μπόρεσε να καλέσει το τηλέφωνο της μητέρας του. Και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό το έξυπνο παιδί επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του.

Ο Aiden έχει μια συμβουλή για όσους έχουν παιδιά: «Πάρτε ένα Gizmo για αυτά».

Credit: Sharetap

Αφήστε το σχόλιο σας: