Αυτός είναι ο ιερέας από τις Σέρρες που ποζάρει ημiγυμνος: «Αγαπώ το σώμα μου» - Fanpage

Αυτός είναι ο ιερέας από τις Σέρρες που ποζάρει ημiγυμνος: «Αγαπώ το σώμα μου»

Ως μια φυσιολογική πράξη ενός ανθρώπου που αγαπάει το σώμα του και την γυμναστική παρουσιάζει την κίνησή του να ποζάρει ημίγυμνος στο instagram ο ιερέας από τις Σέρρες.

Ο ιερέας που εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς ράσο, αλλά ποζάρει είτε γυμνός από τη μέση και πάνω, είτε με διχτυωτά μπλουζάκια και ανοιχτά πουκάμισα, έδωσε την δική του οπτική για το θέμα.

Οι 42χρονος οικογενειάρχης πάτερ Γεώργιος ο οποίος σπούδασε Θεολογία και Τεχνικός Υλεκτρονικών Υπολογιστών, δήλωσε μιλώντας στο Tlive: «Το ότι αγαπώ τη γυμναστική, το ότι έχω κάνει φωτογράφιση και αγαπώ και το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Θεό και την πνευματική ζωή και την ψυχή. Βλέπετε ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν εδώ πέρα το αποδέχονται και δεν μου δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα», είπε ο 42χρονος πάτερ που έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Σύμφωνα με newsbreak.gr, ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει ότι δεν έχει δημιουργηθεί κανένας σάλος και ότι συμπολίτες του είναι στο πλευρό του: «Εμείς είμαστε άνθρωποι και όταν ένας μας ξέρει σαν άνθρωπο και τι καρδιά έχουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λοιπόν. Δεν θεωρώ ότι προκλήθηκε σάλος με όλο αυτό», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας έχει κληθεί για απολογία από την Μητρόπολη Σιδηροκάστρου.

Αφήστε το σχόλιο σας: