Δείτε ΠΩΣ επέλεξε να Γιορτάσει τα 91α Γενέθλια της μία Συνταξιούχος! - Fanpage

Δείτε ΠΩΣ επέλεξε να Γιορτάσει τα 91α Γενέθλια της μία Συνταξιούχος!

Λένε ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο – και αυτό σίγουρα ισχύει για την τολμηρή συνταξιούχο που πέρασε τα 91α γενέθλια της πέφτοντας από ένα αεροπλάνο. Η Margaret Walton, η οποία ζει στο Tweed Heads, πάντα ήθελε να πέσει με αλεξίπτωτο από αεροπλάνο και αυτή τη βδομάδα το τόλμησε.

Έπεσε από τα 360 μέτρα πάνω από την παραλία Kirra στο Queensland και οι φωτογραφίες της περιμένοντας να πέσει δείχνουν ότι δεν ήταν καθόλου φοβισμένη.

3

4

“Ακόμα πετάω”, είπε η Walton. “Ήταν ένα μαγικό συναίσθημα. Το ένα λεπτό περιμένεις στην άκρη και το άλλο βλέπεις τα πάντα. Είμαι ευγνώμων που το έκανα.” Ήθελε να το δοκιμάσει εδώ και χρόνια, αλλά είπε ότι μόλις πρόσφατα βρήκε το θάρρος για να το καταφέρει.

5

“Ήθελα να το κάνω εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν είχα το θάρρος. Όταν ήμουν 85 υπέγραψα για να το κάνω, αλλά υπήρξαν κάποια προβλήματα και δεν πήρα το εντάξει από τον γιατρό μου, γιατί έλειπε με άδεια.” Η εμπειρία αυτή όμως είχε κάποιες δυσκολίες.

Η Walton είχε κάνει εγχείρηση στα γόνατα και προσεδαφίστηκε στην αμμουδιά της παραλίας Kirra.

“Τα γόνατα μου κόλλησαν στην άμμο και έπεσα μπροστά. Αυτό ήταν απογοητευτικό. Δεν περίμενα να είναι τόσο βαθιά η άμμος.” Η Walton λέει ότι οι υπόλοιποι με τους οποίους πήδηξε εντυπωσιάστηκαν και της ζήτησαν να την φωτογραφίσουν λόγω της ηλικίας της.

6

“Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι λόγω της ηλικίας μου. Τώρα μπορώ επιτέλους να πω ότι είχα το θάρρος να το κάνω”, είπε.
Ο εκπαιδευτής της, Wayne Bishop, είπε ότι είχε εντυπωσιαστεί με το θάρρος της ηλικιωμένης, η οποία απόλαυσε την εμπειρία.

“Με εξέπληξε. Ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη και απόλαυσε την εμπειρία”, είπε ο Bishop. “Ακόμα και στα 45 δευτερόλεπτα της πτώσης ήταν χαλαρή αρκετά έτσι ώστε να το απολαύσει και να μην φρικάρει.”

7

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: