Έδεσε την Γυναίκα του πριν Κάνει Έρωτα μαζί της. Ήταν Όμως Πολύ Αργά όταν στο Σώμα της Βρήκαν... - Fanpage

Έδεσε την Γυναίκα του πριν Κάνει Έρωτα μαζί της. Ήταν Όμως Πολύ Αργά όταν στο Σώμα της Βρήκαν…

Προσοχή: Το άρθρο περιέχει ωμές εικόνες. Μια 24χρονη από το Birmingham της Αγγλίας, πλήρωσε ακριβά τα σχέδια της για μια ευχάριστη βραδιά. Ο τρόμος ξεκίνησε μετά από μια βραδιά πάθους με το αγόρι της.

1

Την 1η Ιανουαρίου 2017, στις 6 το πρωί, η Katie Widdowson και ο Dean Smith συνέχισαν την διασκέδαση τους στο δωμάτιο τους μετά από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Η 24χρονη δέθηκε στο κρεβάτι και προκάλεσε τραύματα στον καρπό της. Αυτό φέρεται να είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 24χρονης λίγο αργότερα.

2

Η Katie πήγε στο νοσοκομείο την ίδια μέρα λόγω ανυπόφορου πόνου στον καρπό της. Ωστόσο, οι γιατροί δεν διέγνωσαν σωστά το πρόβλημα της και είπαν ότι είχε απλά στραμπουλίξει την καρπό της. Της έγραψαν παυσίπονα και την έστειλαν σπίτι.

3

Στις 2 Ιανουαρίου, το χέρι της άρχισε να αλλάζει χρώμα και να βγάζει φουσκάλες. Αγχωμένη, δεν μπορούσε πια να το κουνήσει και έπαθε καρδιακή προσβολή λόγω της λοίμωξης. Η νεαρή γυναίκα πέθανε εκείνο το βράδυ, ενώ την μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

4

Μετά τον τραυματισμό του καρπού της, κόλλησε νεκρωτική φλεγμονή, μια ασθένεια που τρώει την σάρκα. Η λοίμωξη αυτή επιτίθεται στους συνδετικούς δεσμούς των ιστών και συχνά οδηγεί σε νέκρωση του δέρματος, των ιστών και των μυών.

Μόλις γίνεται η διάγνωση, τα σημεία που έχουν επηρεαστεί αφαιρούνται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Γι’αυτό και συχνά απαιτείται να γίνει ακρωτηριασμός, προκειμένου να μην εξαπλωθεί η λοίμωξη.

Η λάθος διάγνωση σημαίνει ότι ήταν πολύ αργά για την Katie και η οικογένεια της κατηγορεί το νοσοκομείο για τον θάνατο της. Η τραγική αυτή κατάσταση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν οι γιατροί την είχαν φροντίσει σωστά.

Η Katie έπρεπε να είχε μείνει στο νοσοκομείο για θεραπεία, επειδή είχε σημαντική μείωση στον καρδιακό παλμό και τον σφυγμό της.

5

Η μητέρα της σχολίασε: «Αν μπορεί να βγει κάτι θετικό από τον θάνατο της Katie, είναι ότι μπορούν να σωθούν άλλες ζωές.»

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: