Έφτιαξαν μόνοι τους σπίτι από παλιά κοντέινερ επειδή δεν ήθελαν να πάρουν δάνειο και το εσωτερικό είναι εντυπωσιακό - Fanpage

Έφτιαξαν μόνοι τους σπίτι από παλιά κοντέινερ επειδή δεν ήθελαν να πάρουν δάνειο και το εσωτερικό είναι εντυπωσιακό

Μια ιστορία που πραγματικά αξίζει να ακούσεις, καθώς αποδεικνύει πόσοι τρόποι υπάρχουν για να βρεις ότι πραγματικά επιθυμείς, αρκεί να υπάρχει θέληση. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που επέλεξε αντί να πάει με ”την οδό” που γνώριζε, δηλαδή στην τράπεζα προκειμένου να πάρει στεγαστικό δάνειο… αποφάσισε να πρωτοπορήσει και το αποτέλεσμα πραγματικά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Κοιτώντας το τελικό αποτέλεσμα μπορεί καποιος να φανταστεί πως η διαδικασία ηταν πολύ απλή. Αυτό ομως δεν ισχύει. Οι ίδιοι ήθελαν το σπίτι αυτό να είναι νόμιμο. Έτσι η γραφειοκρατία τους κόστισε αρκετό χρόνο. Όπως λένε οι ίδιοι το αμερικάνικο κράτος είναι αρκετά υποστηρικτικό σε κινήσεις τετοιου είδους.

Ένα σπίτι που χτίστηκε τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα
Ένα έξοδο γύρω στις 15.000 δολάρια ηταν η αγορά του οικοπέδου που θα έστηναν το σπίτι τους. Φυσικά τα έξοδα δεν σταμάτησαν εκεί. Πλήρωσαν για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, για τα υδραυλικά, για τα υλικά κατασκευής και βέβαια για τα ίδια τα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να ξοδέψουν αρκετά. Παρόλα αυτα τα έξοδα έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα και έχουν το σπίτι τους χωρίς να χρειαστεί να δανειστούν.

Η όλη διαδικασία κράτησε 10 ολόκληρους μήνες κατά τους οποίους η Jaime και ο Dave πήγαιναν καθημερινά στη δουλειά και έχτιζαν βήμα-βήμα το σπίτι τους τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα. Μάλιστα ο Dave ήταν εκείνος που εγκατέστησε όλους τους ηλεκτρολογικούς και υδραυλικούς μηχανιμούς μόνος του.

Αφήστε το σχόλιο σας: